Bucuresti

Extravaganza Promotiilor de Paste

Detalii

Categorie
Promotii
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
616

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vineri, 6 aprilie, in Baneasa Shopping City profita de promotiile extravagante pana la miezul noptii


Vineri, 6 aprilie, Baneasa Shopping City va invita sa experimentati Extravaganta Promotiilor de Paste, seara in care poti face cumparaturi pana la miezul noptii.


In intervalul 18:00-00:00, va puteti bucura de surprizele si ofertele inedite, intr-o atmosfera antrenanta. Promotiile continua si in zilele de 7 si 8 aprilie si astfel, pasionatii de shopping vor avea mai mult timp la dispozitie pentru a alege produsul preferat. In plus centrul comercial a pregatit o multime de alte surprize. Atmosfera de petrecere, condimentata de cocktailurile savuroase oferite gratuit tuturor participantilor, este ideala pentru a face cumparaturi. Manechinele de la MRA Models vor prezenta, in cadrul unui show antrenant, colectiile disponibile in magazine.


In documentul atasat gasiti lista magazinelor cu discounturi, lista disponibila atat pe site-ul www.baneasashoppingcity.ro cat si pe http://www.facebook.com/#!/BaneasaShoppingCity.


Mai mult decat atat, toti clientii care fac cumparaturi de minimum 300 lei au sansa de a fi recompensati cu premii instant la Tombola Aniversara organizata pentru a marca 4 ani de la deschiderea centrului comercial. Participantii la tombola vor intra automat in cursa pentru castigarea marelui premiu: o excursie in Thailanda oferita de TUI Travel Center prin Eurolines. La birourile de informatii din centrul comercial puteti afla mai multe detalii.