Bucuresti

EXTREME SPORTS CHANNEL sarbatoreste 10 ani!

Detalii

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 5 ani si 10 luni
Vizualizari
505

Voteaza & Distribuie

DescriereEXTREME SPORTS CHANNEL sarbatoreste 10 ani!Extreme Sports Channel, primul canal de televiziune dedicat sporturilor extreme si de actiune din lume, sarbatoreste 10 ani de transmisie, in cadrul unui eveniment plin de adrenalina, ce va avea loc pe data de 11 septembrie, in Skateparc Herastrau Bucuresti, ora 15:00.


Toti cei pasionati de role vor avea ocazia sa isi demonstreze abilitatile acrobatice si nu numai, intr-o competitie extrema, cu premii in valoare de peste 800 de euro. Cele mai tari trickuri vor fi de asemenea premiate!


Incepand cu ora 15:00, muzica antrenanta si MC-ul vor incinge atmosfera la fata locului, nu doar pentru concurenti, dar si pentru sustinatori. Printre surprizele pregatite de organizatori se numara si o demonstratie de graffitti executata de maestrii in arta urbana.


Cei interesati sunt invitati sa intre pe site-ul www.xtrem.ro, unde vor gasi mai multe detalii despre inscrierea la concurs si desfasurarea evenimentului.


Cu ocazia aniversarii de 10 ani, Extreme Sports Channel da intalnire tuturor iubitorilor de actiune si in fata televizoarelor, pentru ca postul tv a pregatit un program de evenimente si emisiuni speciale, difuzat in lunile septembrie si octombrie.


Blocul de programe „Zece ani de Extreme" va cuprinde 5 weekend-uri prelungite (de joi pana duminica), prezentand unele dintre cele mai populare emisiuni ale canalului, si in exclusivitate, premiera "Summer X Games" - Olimpiadele lumii sporturilor extreme. Programele vor fi difuzate de la orele 20:00 la 23:00 joia si vinerea, si in intervalul 15:00 - 20:00 sambata si duminica.


Despre Extreme Sports Channel


Extreme Sports Channel – sport si dincolo de sport!


Extreme Sports Channel este primul canal de televiziune din lume dedicat in totalitate sporturile de actiune si stilului de viata asociat acestora. Canalul difuzeaza actiune non-stop, de la surfing la skateboarding, de la snowboarding, BMX si Moto-X la mountain biking, fiind de asemenea, locul ideal pentru sporturi inovative, cum ar fi pro video gaming. Extreme Sports Channel este urmarit de catre 23.5 milioane de abonati din 55 de tari.


www.extreme.com