Bucuresti

Fall in Love Festival 2020

Fall in Love Festival 2019

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
289

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cea de-a doua editie a Fall in Love Festival va avea loc in perioada 4-6 septembrie 2020 la Palatul Mogosoaia. Pentru a sarbatori trecerea in noul sezon, Fall in Love, cel dintai festival al toamnei, va oferi 3 zile de concerte si de petreceri pasionatilor de festivaluri, cu 1 zi in plus fata de editia precedenta.

De-a lungul celor trei zile de festival desfasurate intr-un decor de poveste, iubitorii de distractie se vor intalni cu unii dintre artistii momentului care vor concerta pe scenele festivalului. Mai multe informatii despre primii artisti confirmati vor fi anuntate in viitorul apropiat.

Cei indragostiti de muzica si de vibe-urile pline de energie ale verii, pot marca incheierea sezonului prin participarea la cel dintai festival al toamnei: Fall in Love, locul in care se pot indragosti de sound-urile muzicienilor straini si romani, de natura in care vor dansa pe ritmurile unora dintre cele mai cunoscute hit-uri, de peisajul plin de poveste al domeniului uneia dintre cele mai importante cladiri istorice din Romania - Palatul Mogosoaia.

Cei indragostiti de romantismul si de bogatia culorilor toamnei, se vor putea bucura de splendoarea ei la Fall in Love Festival, locul in care vor rasuna primele melodii ale acestui anotimp, in care se vor putea delecta cu concerte, evenimente alternative, specialitati culinare, experiente amuzante si cu plimbari in parcul secular al domeniului Mogosoaia.

La Fall in Love, festivalierii se vor putea indragosti de arhitectura, de cultura, de natura, de prieteni, de straini, de viata si de muzica plina de energie.

Pe durata celor trei zile ale evenimentului petrecute la minunatul domeniu Mogosoaia, participantii se vor bucura atat de artisti si DJ-i care vor urca pe scenele festivalului, cat si de o serie de activitati alternative, precum: instalatii de arta si multimedia, jocuri, photo corner-e inedite, spatii de relaxare in natura, plimbari pe marginea lacului, picnic pe pajistile domeniului, sesiuni de dans, toate asezonate din plin cu delicii vizuale si culinare.

Abonamentele pentru Fall in Love Festival 2020 s-au pus deja in vanzare pe www.bilete.ro si in reteaua nationala Bilete.ro:
• Abonament individual pentru cele 3 zile de festival, acces general sunt disponibile la pretul sprecial de 119 lei + taxe/ buc.
• Abonament individual pentru cele 3 zile de festival, acces general + camping pe durata festivalului sunt disponibile la pretul special de 178 lei + taxe/ buc.

Modul in care pot fi achizitionate abonamentele de pe Bilete.ro:
• Plaseaza o comanda pe Bilete.ro prin e-ticket (print at home): plateste cu cardul, fara taxa de curierat. Pentru fiecare bilet achizitionat utilizatorul va primi pe e-mail un link unic. Tot ce trebuie sa faca este sa-si printeze biletul acasa si sa vina cu el la eveniment.

• Prin comanda: la www.bilete.ro ( livrare la domiciliu prin curierat ).