Bucuresti

Fenomenul bio - ce te poate determina să încerci produsele bio

Fenomenul bio - ce te poate determina să încerci produsele bio

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Vizualizari
173

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Semnalate la rafturi sau deja cu magazine axate doar pe nișa bio, produsele cu extract natural au început să fie un manifest al publicului consumator față de cele care au o listă lungă de chimicale în conținut. Această grijă a început să vizeze partea de alimentație și încet dar sigur către mai toate tipurile de produse necesare – îngrijire, pentru casă de asemenea.

Nu este niciodată prea târziu să schimbăm foaia și să preferăm produsele naturale, bio. Pentru cei care nu sunt încă avizați despre această necesitate, realitatea le confirmă nevoia.

Inamicul ascuns în produse cu miros plăcut

Ne-am bucurat ani de zile de produsele de orice fel, ne-am simțit răsfățați de acestea. Doar că nu ne-am dat seama că de la consistenţă și până la mirossau durata optimă de utilizare,substanțele chimice sunt responsabile. Așadar, fără să ne dăm seama am văzut așa zisele avantaje ale produselor care rezistă mai mult. În realitate, la o scurtă analiză a rețetei produsului constatăm că sunt pure iluzii. Ce miroase frumos și se aplică ușor, se absoarbe instant și pare că este ceea ce trebuie pielii, însumează mai multe chimicale decât ne-am fi dorit. Deși nu le ingerăm, sub o formă sau alta, le oferim pielii și o hrănim cu un astfel de mix.

Așadar, de ce bio? Pentru că ne dorim calitatea unui produs natural, pentru că astfel întreținem mai bine pielea, tenul, starea de bine. Produsele bio, precum este gama de la NaturaFresh, exclud substanțele chimice din compoziție.

Studiile arată că astfel de produse sunt mai bogate în antioxidanți, decât cele industriale. O cultură bio aduce așadar mai multe beneficii, din mai multe puncte de vedere. Să ne gândim în mod special la copii, cu mult mai sensibili la reacțiile față de pesticide și tot felul de substanțe din componenţa produselor de îngrijire sau a celor alimentare. Aceștia au parte de un start mai sănătos atunci când încep să mănânce solid, iar în ceea ce privește îngrijirea pielii, șansele sunt mai mici să apară reacții de intoleranță.

3 motive să alegeţi tot ce este bio și mai ales gama de la NaturaFresh

Atunci când decid să își asume alegerea unor produse bio, consumatorii se lovesc de opțiuni ce le creează confuzie. Trebuie spus așadar că acele produse veridic bio, ce sunt certificate în acest sens, au însemne specifice. Iată un motiv în plus pentru care veți aprecia gama de produse de la NaturaFresh - dispun de certificare bio, sunt vegane, nu sunt testate pe animale, fabricate în țări precum Italia sau Germania.

Produsele naturale au gust – în faza de mâncare pasată oferită bebelușilor părinții tind să creadă că dețin un control al ingredientelor. Așa să fie oare? Întrucât nu vor ști proveniența produselor, nu vor ști din ce tip de cultură provin, un piure de fructe cum se găsește la NaturaFresh poate fi alternativa sănătoasă. Prezintă mai multă încredere un astfel de produs întrucât astfel de culturi, bio, sunt supuse unor rigori și standarde europene, ceea ce înseamnă că sunt respectate cerințele a ceea ce înseamnă cultivare sănătoasă și fără pesticide.

Pentru cei sensibili în mod special, cazuri în care se observă efectele negative ale produselor de larg consum din magazine, este aproape esențial să se bazeze pe tot ce este bio. Dermatite, alergii pot fi banale la început, dar suficient de serioase pe termen lung încât să afecteze calitatea vieții și chiar ritmul de zi cu zi. În cazul alimentelor, problemele digestive sunt adesea cele care impun un altfel de regim și deci întoarcerea la natură fiind una din măsuri. Consumul de produse bio este așadar o nevoie până la urmă, conștientizată mai repede sau mai târziu.

Alegem produse cu ingrediente de proveniență bio pentru că sunt mai atent controlate, în agricultura bio există rigori extraordinare. Alegem bio pentru că nu afectează, nu are riscuri, nu dăunează, nu poluează la fel de mult precum în cazurile de producție convențională.

Totul se rezumă deci la esența produselor bio, fie că vorbim de cele de consum, fie că vorbim de cele de îngrijire. Acestea sunt cu un conținut calitativ, cu nutrienți benefici organismului. Conștientizând că avem nevoie de calitatea în consum, ne vom responsabiliza în a face alegeri corecte.

Autor

  • E-Advertising
  • 0Partener de afaceri

  • Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp. Pe langa serviciul principal pe care se axeaza, cel de optimizare pentru motoarele de căutare, E-Advertising ofera o gama larga de servicii asociate marketingului online, respectiv: redactare de advertoriale, webdesign, webhosting, SMS API, SEO Content Writing, promovare in retele de socializare.
  • 0732941354