Bucuresti

Festivalul Povesti pentru copii

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 8 luni si 3 saptamani
Apartine de
Teatrul National de Opereta 'Ion Dacian' Bucuresti
Vizualizari
851

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 17 decembrie 2012 - Vineri 21 decembrie 2012

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Festivalul Povesti pentru copii si oameni mari

Festivalul „Povești pentru copii și oameni mari”, organizat de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național în parteneriat cu Teatrul Național de Operetă „Ion Dacian”, se va desfășura între 17 și 21 decembrie 2012, la sediul Bibliotecii Naționale a României.

Evenimentul vine în întâmpinarea publicului tânăr, aflat în formare, dar și a publicului matur, iubitor de povești și de teatru, reunind într-o singură locație spectacole de înaltă prestanță artistică ale unor importante instituții teatrale. Acestora li se vor adăuga serie de colaborări internaționale cu artiști și teatre ce au o îndelungată tradiție în derularea proiectelor culturale-educative de acest tip. Astfel, proiectul își propune sa răspundă unei nevoi acute, care se manifestă atât în rândul familiilor aflate în căutarea unei oferte culturale de calitate, cât și în rândul unor segmente de public care nu beneficiază în mod curent de o asemenea ofertă de spectacole – publicul din zonele limitrofe capitalei sau care provine din medii defavorizate.

Festivalul are misiunea de a educa, de a implica și încânta copiii și adulții din București și din zonele limitrofe. Programul evenimentelor din festival se desfășoară sub deviza joacă-te și învață, dându-li-se astfel participanților posibilitatea de a folosi arta ca mijloc de comunicare.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: festivale