Bucuresti

FIFA 2019 The ultimate co-op challenge

FIFA 2019 The ultimate co-op challenge

Detalii eveniment

Telefon
0763671312
Social links
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
183

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 28 iulie 201910:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Asociația S.T.A.R. este o organizație non-profit înființată în anul 2015, având ca drept scop susținerea și readucerea în prim-plan a tinerilor talentați din diverse domenii precum sportul, IT-ul, arta, literatura, muzica, prin organizarea de evenimente, conferințe și manifestări cultural-artistice.

S.T.A.R. ORGANIZATION urmărește să devină o platformă națională de “Parteneriate pentru Cultură” încheiate între instituții și autorități publice locale și centrale, universități, mass-media,asociații,fundațiișicompaniicucapitalpublicșiprivat. Viziunea organizației noastre este puternic conturată în jurul ideii potrivit căreia cultura românească poate renaște odată cu descoperirea, promovarea și obținerea succesului, urmate de recunoașterea internațională a tinerelor talente.

S.T.A.R. ORGANIZATION dispune de un număr de peste 10.500 de follow-eri pe rețelele de socializare, respectiv facebook: https://web.facebook.com/S.T.A.R.ORGANIZATION/
În luna iunie 2018, Asociația S.T.A.R. Organization a decis să-și extindă aria de proiecte, încercând să caute talente chiar și în lumea gaming-ului, iar astfel a luat naștere Romanian Gaming Events (http://rge.starorganization.ro/), o subdiviziune a organizației non-profit, ce are ca drept scop construirea unui colectiv cu cei mai experimentați jucători pe partea de ”gaming”.

Pe data de 7 octombrie 2018, s-a dat startul primei ediții de FIFA, în care au fost înscriși 70 de participanți, 2 turnee (principal și secundar), o supercupă și 740 de spectatori unici online, ce au putut urmări competiția pe pagina de facebook a asociației cu peste 10.500 de like-uri.

În cadrul evenimentului participanții s-au putut bucura de participarea în cadrul a 3 tombole (voucher Escape Room, oferit de către sponsorul Captive Escape Room, licență Windows 10 și FIFA 19), diplome, medalii, cupe, 2 licențe de Windows 10, voucher Escape Room și multe alte beneficii.

Participanții au putut urmării meciurile pe un videoproiector aflat în sala de așteptare. Evenimentul a durat 7 ore și a fost transmis integral de către partenerii noștri media, Albotech Consulting.

Pentru 28 iulie 2019, vom avea cea de a doua ediție de FIFA, intitulată ”FIFA 2019 The ultimate co-op challenge”, o competiție în care pasionații jocului de FIFA sunt invitați să participe alături de cel mai bun prieten, într-un turneu competitiv de 2 vs 2, în spațiul destinat distracției, respectiv MAXFUN AFI Cotroceni.

SCOPUL EVENIMENTULUI
Acest eveniment are rolul de a construi un colectiv, de a aduna jucători experimentați, într-un cadrul competițional, în vederea descoperirii celei mai bune echipe de ”Co-op” din țară pe segmentul acesta de gaming, respectiv FIFA.

OBIECTIVUL GENERAL
Organizarea unui eveniment de gaming (LAN Party) pentru pasionații de FIFA 19, pe console PS4, urmărind consolidarea relațiilor între participanți și dezvoltarea abilităților de gaming ale tinerei generații, în data de 28 iulie 2019.

CE OFERIM NOI?
Premii atractive, spectacol, asistență de calitate și multă distracție, alături de colaboratorii noștri, MAXFUN. Evenimentul ”FIFA 19 – The Ultimate Co-op Challenge”, îți oferă șansa de a demonstra, alături de cel mai bun prieten al tău, tehnicile, abilitățile și talentul tău, dar și al coechipierului tău, în lupta pentru obținerea titlului de cea mai bună echipă de 2 vs. 2 din FIFA 19.

DE CE SĂ VII?
Pe lângă faptul că ai șansa de a întâlni unii dintre cei mai buni jucători din țară, de a participa într-un mediu competițional și de a socializa, evenimentul va fi transmis live, cu sprijinul colaboratorilor noștri de la Albotech Consulting, în care va fi prezentă o echipă formată din oameni de elită, în aria lor de expertiză, cu o vastă experiență în domeniu, oameni ce creează și pun în practică proiecte artistice convingătoare și profesioniste.

PROCEDURA DE ÎNSCRIERE
PASUL 1: COMPLETAREA FORMULARULUI

Înscrierea se va realiza prin intermediul formularului online, disponibil la rge.starorganization.ro;
Poate să participe ORICINE, indiferent de vârstă;
Formularul de înscriere va cuprinde următoarele:
Nume, Prenume;
Nr. de telefon;
Adresă de mail;
Vârsta;
Dacă dorește să vină cu maneta personală (Da/Nu);
Pe ce platformă joacă (PS4 sau Xbox sau PC);
Alias (opțional, nume de scenă);
De cât timp joacă FIFA (experiență):
Mai puțin de un an;
1-2 ani;
3-5 ani;
Mai mult de 5 ani.

PASUL 2: ACHITAREA TAXEI
Se va face prin transfer bancar, prin depunerea unei donații minime de cel puțin 50 RON, în contul asociației S.T.A.R. Organization, respectiv RO 09RNCB 0484 1486 8680 0002;
În cazul în care se dorește efectuarea unei donații cash, se poate stabili o întâlnire cu unul dintre reprezentanții asociației;

PASUL 3: VALIDAREA ȘI TRIMITEREA LEGITIMAȚIEI DE ACCES
După validarea datelor (respectiv a fișei de înscriere și a donației persoanei respective), legitimațiile de acces vor fi trimise la adresele de mail aferente formularului de înscriere, în cel mai scurt timp posibil;
După efectuarea și confirmarea donației, participanții vor primi o chitanță;
Legitimațiile de acces vor fi trimise în format PDF, fiecare având la bază un cod QR, ce validează autenticitatea acestora.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE ÎNSCRIERE
Participanții înscriși anterior, trebuie să își confirme participarea cu 30 de minute, înainte de începerea evenimentului;
Participanții se pot înscrie și în ziua evenimentului cu minim o oră, înainte de începerea evenimentului;
Există posibilitatea transferului dreptului de participare către un alt participant.

ETAPELE EVENIMENTULUI
TURNEU 2 VS. 2 CO-OP

128 de participanți (64 echipe, 16 grupe, 4 echipe, promovează primele 2);
32 echipe (tur-retur);
16 echipe (șaisprezecimi, tur-retur);
8 echipe (sferturi de finală, tur-retur);
4 echipe (semifinale, tur-retur);
2 echipe (finala, o singură manșă).

De asemenea, În cadrul acestui eveniment, pentru a susține misiunea S.T.A.R., ni se va alătura și Mircea Buțan, jucător profesionist de FIFA, membru oficial al naționalei României de FIFA.

Mai multe informații legate de eveniment puteți găsi pe pagina noastră http://rge.starorganization.ro/

Persoane de contact:

Oancea Cătălin
Email: oancea.catalin@starorganization.ro
Telefon: 0763.671.312

Enache Vlad
Email: vlad@starorganization.ro
Telefon: 0769.270.883

Vă mulțumim și vă așteptăm în număr cât mai mare la eveniment.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta