Bucuresti

Filmul “ Billion Star Hotel “ strălucește din nou la festivaluri internaționale, după succesul fulminant de la Hollywood

Filmul “ Billion Star Hotel “ strălucește din nou la festivaluri internaționale, după succesul fulminant de la Hollywood

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
287

Voteaza & Distribuie

Descriere

Filmul “ Billion Star Hotel “ strălucește din nou la festivaluri internaționale, după succesul fulminant de la Hollywood
3 noi destinații de festivaluri, ne sunt rezervate - una exclusivistă
Dramedia “Billion Star Hotel” care își extinde periplul artistic și va rula în cinematografele din România începand cu data de 19 februarie, adună la palmaresul deja remarcabil de 30 de selecții și nominalizări la festivaluri internationale, încă 3.
“Perla coroanei “ - selecția la Festivalul “Venice Film Week”
Festivalul de film de la Veneția “ Venice Film Week” este un eveniment anual prestigios, o destinație selectă și exclusivistă, rezervată doar filmelor care au fost premiate international. Dintre acestea, doar cele selecționate aici vor avea parte de proiecții în apropierea centrului istoric - Piata San Marco, din Veneția.
Cel de-al doilea festival la care filmul a fost selecționat recent, este unul din Texas, Statele Unite și ne confirmă faptul că acest gen de film este foarte apreciat peste ocean, de către un public selecționat, extrem de avizat.
Festivalul de film “Boomtown Film Festival & Music Festival” îmbină filmul cu muzica și apreciază talentul creativ al autorilor, inventivitatea și imbinarea celor doua arte.
Cea de-a treia selectie de dată recentă s-a materializat la Festivalul “Fi now Film Festival”, un festival independent care onorează excelența in cinematografie, premiind si scenariile de film, printr-o competiție dotată cu premii deloc de neglijat, oferind astfel o platformă de expresie pentru cineaștii și scriitorii de scenarii talentați de a-și valorifica talentul și a-și promova realizările.
„Billion Star Hotel” este filmul de debut al regizorului Alecs Năstoiu si producatorului Ovidiu Vasu, avându-i în rolurile principale pe Rudy Moca, Nicu Mihoc, Dan Rădulescu si Teo Marton.
“Cât despre subiect, aș vrea sa spun foarte multe, dar prefer ca spectatorii să își facă propria impresie. Aș vrea doar să mentionez că din punctul meu de vedere, Billion Star Hotel este un film de stare, cu mesaj social, care indeamnă oamenii spre a fi mai buni. Din punct de vedere cinematografic, Billion Star Hotel are o structura complexă, ce imbina mai multe stiluri și genuri. Este un film pe care nu trebuie neaparat să-l intelegi, trebuie doar să-l simți” spune regizorul Alecs Năstoiu.
“Billion Star Hotel” – Un film cu tot atâtea povești câti spectatori.
Este deci un film complex, care îmbină mai multe genuri, unii spectatori putând remarca latura socială, dramatică, alții accentele de comedie, alții poveștile de dragoste, alții elementele de tip fantasy, sau musical, deci povești pentru fiecare.