Bucuresti

Finante pentru Non-finantisti

Finante pentru Non-finantisti cu Monica Koss | 26 - 27 iulie 2014

Detalii curs

Pret
220 EUR
Categorie
Cursuri afaceri
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Apartine de
CODECS
Vizualizari
1041

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Acest programul le permite participantilor sa inteleaga aspecte legate de rolul functiilor financiare intr-o organizatie, precum si care este procesul de construire si gestionare a bugetelor.

Obiectivele programului vizeaza:
o deprinderea principiilor de baza si termenii uzuali folositi in analizele financiare;
o evaluarea si folosirea informatiilor financiare;
o constientizarea informatiilor financiare necesare in luarea deciziilor.

La finalul programului, participantii vor dobandi cunostintele de management financiar necesare in managementul unei organizatii: instrumente si proceduri financiare, costuri si decizii financiare, bugete.

Programul Finante pentru Non-finantisti este sustinut de Monica Koos.


Monica este Director General Adjunct intr-o companie care are ca sector de activitate import, comercializare, asistenta si consiliere materiale de finisaj in constructii, iar principalele sale responsabilitati vizeaza controlul, analiza si deciziile financiare.

De profesie inginer electronist, Monica a absolvit cu succes programele de Certificat Profesional in Management si Diploma Profesionala in Management – Open University Business School UK.
De asemenea, Monica s-a specializat in ultimii 10 ani in sustinerea de programe de formare profesionala in domenii ca management financiar si project management si a participat ca trainer in numeroase proiecte nationale.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro, iar pentru calendarul cursurilor open 2014 http://www.codecs.ro/calendar-cursuri. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS