Bucuresti

Firma de transport marfă – o necesitate în multe cazuri de zi cu zi

Firma de transport marfă – o necesitate în multe cazuri de zi cu zi

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 7 luni si 2 saptamani
Vizualizari
188

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cu siguranță, fiecare s-a confruntat odată cu nevoia de a transporta un colet și nu a știut la ce firmă să apeleze. Nu e un lucru chiar greu alesul acestei firme, în schimb trebuie urmărite doar câteva aspecte ce țin de funcționarea acesteia. Profesionalismul si seriozitatea trebuie să fie ceea ce caracterizează o firmă competentă în ceea ce privește transportul de mărfuri.

O firmă de transport marfă trebuie sa asigure singuranță în ceea ce privește transportul – manipularea cu grijă a coletului. Totodată, transportul trebuie să se desfașoare în timp util, dar și fără evenimente neplăcute.

Firma de transport marfa ieftina in Bucuresti este cea spre care bucureștenii pot să își îndrepte atenția și nu numai. În primul rând, costurile transportului sunt mici, pliindu-se astfel pe bugetul fiecăruia. Totodată, cu peste 11 ani de experiență în domeniul transporturilor, firma de transport din București execută servicii la standarde înalte sub semnul profesionalismului și al determinării.

Prin ce se recomandă această firmă?

Cu sediul în București, această firmă execută servicii pentru bucureșteni și nu numai. Multe ar fi de spus despre aceștia însă, voi enunța în cele ce urmează informațiile generale despre serviciile acestora:

  • Transportul se realizează cu autoutilitare Mercedes Sprinter carosate total și dotate cu închidere
  • Șoferii sunt recomandați de profesionalismul cu care realizează transportul indiferent de condițiile meteo
  • Masa maximă pe care o pot transporta este de 3 tone
  • Volumul disponibil este de 18 cm, lungimea maximă este de 4.5m
  • Transportul de marfă poarte fi atât intern, cât și internațional
  • Vehiculele sunt omologate RAR pentru transport de mărfuri

După cum menționam anterior, de transport marfa din partea acestei firme se pot bucura și cei ce nu sunt din București. Echipa lucrează pe întreg teritoriul României, tot ce trebuie făcut este contactul prin apel telefonic pentru stabilirea detaliilor. Indiferent de marfa transportată sau volumul acesteia, se asigură un transport rapid, eficient și la un pret accesibil oricui.

Transportul mobilei – o problemă?

Pentru cei ce se mută sau doar înlocuiesc mobila, firma de transport din Bucuresti le poate veni în ajutor. Acest transport se poate face atât din apartamente, sedii ale firmelor, cât și din diferite locații.

Totodată, aceștia se pot ocupă și de montarea/demontarea mobilierului, înfolierea și asamblarea acestuia, la cerere. Echipa lucrează cu dexteritate, precizie, pentru ca marfa să ajungă la destinație în aceleași condiții în care a fost preluată.

Data limită nu va fi încălcată deoarece în situațiile în care distanța este mai mare, mașinile sunt dotate cu câte doi șoferi. Astfel se va conduce în permanență spre destinație prin schimbul acestora constant. Un avanjat de bază al acestei firme este și faptul că asigură transport mobilă internațional. În acest caz, se platește un avans de 50% iar restul se achită la destinație.

Mai multe detalii privind transportul de marfă și mobilă se regăsesc pe site-ul https://www.transport-marfa-mobila.ro/ sau prin apel telefonic la numarul de telefon 0721213667. Siguranța și transportul în timp util nu mai sunt o problemă prin intermediul acestei firme!