Bucuresti

Flag this message "Greenside-Out!" - invitatie conferinta si workshop

Detalii

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Vizualizari
549

Voteaza & Distribuie

Descriere

"Greenside-Out!"

Conferinta si Workshop

Bucuresti, 23 august 2010

"Cand vindecam Pamantul, ne vindecam pe noi" (David Orr)

A fi inconjurati de natura este esential pentru o sanatate mentala si fizica buna. Avem nevoie de natura pentru a ne completa, pentru a gasi un echilibru in viata noastra, pentru a ne deconecta de la o lume nebuna si pentru a putea gasi acea cale simpla si adevarata de a comunica cu noi insine.

Greenside-Out!" s-a desfasurat in perioada 22-30 mai 2010 si este un curs international de formare pentru "Multiplicatori Green", conceput cu scopul de a dezvolta aptitudinile, cunostintele si atitudinea fata de mediul inconjurator si conservarea naturii.

Acum "Multiplicatorii Verzi" au pregatit un workshop si o conferinta pentru a impartasi din valoarea pe care ei au primit-o in acest proiect!

Va asteptam in dimineata zilei de luni, 23 august 2010, de la ora 10:30 la cafeneaua "Verde Cafe" din Bucuresti.Programul este:

10:30-12:00 – Conferinta „Greenside-Out!"

12:00 -15:00 – Workshop „Green Multipliers"

15:00–16:00 – Socializare, contacte pentru viitoare colaborari.Participarea la eveniment este gratuita.

La conferinta numarul participantilor nu este limitat si intrarea este libera, insa pentru workshop se va face o selectie a participantilor.Daca doriti sa participati la workshop va rugam sa descarcati formularul de inscriere atasat, sa il completati si sa il trimiteti la adresa greenside_out@yahoo.com pana sambata, 21 august 2010, ora 20:00.Adresa: Verde Cafe

Str. Domnita Ruxandra nr 15, sector 2, Bucuresti.

Se poate ajunge de la statia de metrou Stefan cel Mare, P-ta Romana, P-ta Gemeni.

Harta: http://tinyurl.com/27qj3xd"Greenside-Out!" este un curs de formare inovator si provocator, organizat de Liga pentru Educatie, Cultura si Sport(LECS) in colaborare cu partenerii: Cerebra (Bosnia Hertegovina), Centrul pentru Dialog Intercultural (Macedonia), Sole (Spania), Insight-Outside (Slovacia), Altero (Serbia) si C.A.D.D.R.U. (Romania).Opinii ale participantilor si mai multe detalii despre proiect, la:

http://lecs.ro/greenside-out/Toate documentele necesare participarii la workshop se pot descarca de la:

http://tinyurl.com/2exlcd8Acest proiect a fost finantat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Tineret in Actiune. Prezenta comunicare nu angajeaza decat pe autorul acesteia, Comisia Europeana sau ANPCDEFP nefiind responsabile de posibila utilizare a informatiilor continute in acest material.Va asteptam!

Echipa "Greenside-Out!"

www.lecs.ro

Mihai Iordache

LECS - Liga pentru Educatie, Cultura si Sport

coordonator proiect

www.lecs.ro

+40723854014

www.punctulzero.wordpress.com