Bucuresti

Flexx Ballet

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Vizualizari
412

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 6 octombrie 2016

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

FLEXX BALLET în premieră în România pe 6 octombrie la Sala Palatului

Pe 6 octombrie FLEXX BALLET, spectacolul unic în care şcoala rusă de dans clasic întâlneşte exotismul, exclusivismul şi exactitatea neasemuită a artei chineze, ajunge în premieră la Bucureşti, pe scena Sălii Palatului!

FLEXX BALLET înseamnă îmbinarea dintre Est şi Vest – joncţiunea perfectă dintre graţia baletului clasic rusesc şi precizia neîntrecută a artiştilor din China. FLEXX este un fenomen unic ce aduce în faţa publicului elemente tradiţionale pe care maeştrii dansului le ţin secrete de secole, dar şi abordări moderne. Viu, provocator, aproape sfidător, punând în lumină frumuseţea fără pereche a dansului şi jocul fascinant al luminii, spectacolul este un triumf prin modul în care graţia baletului clasic întâlneşte acrobaţia de înaltă precizie. Fiecare reprezentaţie FLEXX BALLET este o demonstraţie fascinantă de eleganţă şi acurateţe. Nu este întâmplător faptul că acest balet se bucură de apreciere la nivel internaţional: showul aprinde în inima publicului cea mai sinceră admiraţie şi îl face pe spectator să dorească să descopere mai mult!

FLEXX BALLET aduce în lumina reflectoarelor ceea ce este mai spectaculos din două culturi cu tradiţie în arta dansului şi acrobaţiei, prin intermediul unui ansamblu de artişti internaţionali de înaltă clasă. Atent selectaţi din rândul performerilor de vârf, din Rusia, China, dar şi din ţări europene, dansatorii pun în slujba acestui spectacol măiestria, temperamentul, amprenta unică a caracterului etnic, dar şi a şcolii de dans ce i-a format şi, nu în ultimul rând, energia şi determinarea, iar rezultatul este o manifestare artistică unitară, spectaculoasă şi captivantă, ce uimeşte, impresionează şi fascinează ochiul privitorului.

Spectacolul merge dincolo de ceea ce înseamnă dansul, coregrafia laborioasă fiind completată de spectacolul de lumini ce adaugă profunzime şi oferă reprezentaţiei efectul 3D ce i-a adus faima în lumea întreagă. Dansatorii par să se materializeze pe scenă, din neant, vrăjind spectatorii cu abilităţile şi apariţiile surprinzătoare. Spectaolul unic este aplaudat din Sankt Petersburg până la munţii Ural, aclamat la scenă deschisă în China şi apreciat de critici şi public de-a lungul şi de-a latul Europei.

Grupul de dansatori funcţionează ca un organism viu şi compact, dar totodată este o reuniune de personalităţi remarcabile, iar spectacolul este un ansamblu de elemente perfect sincronizate dar şi o succesiune impecabilă de solo-uri uimitoare, ale unor artişti ce poartă moştenirea culturală a Asiei, Europei şi Rusiei.

FLEXX BALLET este un aliaj în care binecunoscuta acurateţe chineză şi eleganţa de origine rusă se întâlnesc prin intermediul măiestriei personale, dar şi tehnologiei de nivel înalt.

Biletele se gasesc la la casa de bilete a Sălii Palatului, casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online pe startickets.ro, bilete.ro, blt.ro, eventim.ro, salapalatului.ro şi mystage.ro.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta