Bucuresti

Flor Dimol

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Valea Salciei, nr. 2
Telefon
0217770331
Fax
0217770331
Web
www.dimoldezinsectie.ro
Categorie
Deratizare, dezinsectie
Modificat
acum 6 ani si 8 luni
Vizualizari
1001

Voteaza & Distribuie

Prezentare

S.C. Flor Dimol Impex S.R.L. este o societate comerciala infiintata in 2009 si are ca domeniu principal de activitate prestarea serviciilor de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie (D.D.D.). De la infiintare si pana in prezent am dezvoltat relatii comerciale cu un numar marisor de companii, in diferite activitati: hotelieri, brutarii - panificatii, depozite comerciale, supermarket-uri, sedii de firme si nu numai.

Produsele sunt avizate de catre Institutele Interne de specialitate precum si de cele internationale, marea lor majoritate fiind biodegradabile de pana la 90%, fabricate de diversi producatori germani si italieni.

Serviciile prestate de personalul companiei Flor Dimol, sunt realizate cu ajutorul aparaturii specifice de ultima generatie in conformitate cu normele Uniunii Europene.

Venim in sprijinul Dumneavoastra cu servicii profesionale si de inalta calitate de Deratizare, dezinsectie si dezinfectie in Bucuresti si om zonele limitrofe. Compania noastra foloseste echipamente, materiale si tehnologii de ultima generatie produse de companii internationale care se bazeaza pe studii, cercetari si realizari de ultima ora. Societatea noastra beneficiaza de o gama variata de produse putand raspunde oricarei cerinte solicitate de catre Beneficiar. Toate produsele folosite de noi in deratizare, dezinsectie si dezinfectie sunt avizate pentru profilaxia sanitar-umana dar nu in ultimul rand respecta criteriul de menajare a mediului inconjurator, prin verificarea biodegradabilitatii acestora (minim 90%).


Filtre

Servicii oferite: Deratizare, Dezinfectie, Dezinsectie