Bucuresti

Floraria Iris - Stirbei Voda

Floraria Iris - Stirbei Voda

Detalii florarie

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Strada Stirbei Voda, nr. 17
Telefon
0219591
Web
www.florariairis.ro
Categorie
Florarii
Modificat
acum 7 ani si 8 luni
Vizualizari
3832

Voteaza & Distribuie

Prezentare florarie

Floraria Iris Stirbei Voda Bucuresti

Brandul Iris nu se numea astfel in anul 1921, pe cand Nea Nicu vindea primele flori in Bucuresti. Omul care s-a inscris printre primii florari ai capitalei a deschis drumul, drumul catre azi. Prin munca sa, plina de pasiune si daruire, s a creat o noua meserie, care a reusit sa razbeasca in momentele grele ale perioadei interbelice si sa se transforme intr o florarie de renume.
Anul 1981 marcheaza primul pas catre ceea ce suntem astazi. Pe o strada cu specific negustoresc din zona istorica a Bucurestiului, se deschide un mic si elegant magazin cu flori. Florile erau frumoase si proaspete, iar cei care cu drag le ingrijeau au cucerit cu o amabilitate familiala din ce in ce mai multi clienti. Multi dintre ei ne sunt in continuare alaturi.. Floare cu floare si client cu client am primit, in 1991, numele ce ne reprezinta - Floraria Iris. Cei doi fondatori au reusit sa imprime tuturor, clienti si angajati deopotriva, propria conceptie: "o floare este binevenita la orice ocazie, oricand". Dragostea oamenilor pentru florile noastre a fost cea care a dus la aparitia a inca zece magazine si a unui atelier de creatie .
Am crescut zi de zi, trecand de la simple buchete, la aranjamente florale de poveste; mirese si miri, sarbatoriti, reprezentanti ai unor renumite companii, toti ne au trecut pragul cu emotie si bucurie. Pentru clientii nostri am invatat tot mai mult, ne am perfectionat, ne am diferentiat de restul colegilor din bransa. Am investit in cunoastere, in arta frumosului si am dat frau liber creativitatii. In scurt timp au aparut si roadele: premii la Concursuri Nationale de Arta Florala si nepretuita apreciere a oamenilor simpli din Bucuresti, din tara si chiar de peste hotare. In 2010, am primit o infatisare noua . Cu un logo nou, schimbarea integrala a designului si a organizarii magazinelor noastre, am vrut sa aducem un plus de valoare conceptului de florarie in Romania.
Magazinul virtual vine ca o implinire a muncii noastre; un scop atins, fiind menit sa acopere un nou segment de clienti, dar si sa i multumeasca pe deplin pe cei care ne sunt fideli. Pentru viitor nu ne am facut planuri mari; ne dorim ca florile pe care le iubim atat de mult, sa ajunga in casele si inimile cat mai multor oameni, sa le bucure privirea si sufletul, sa transmita mesaje si emotii care sunt mai presus de cuvinte...

Orar florarie

Luni - Sambata: 8:00 - 21:00
Duminica: 8:00 - 18:00