Bucuresti

"Flori, fete, filme sau baieti" revine in spatiul cafenelei Dalles

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 5 ani si 5 luni
Vizualizari
781

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 23 aprilie 2010 - Sambata 24 aprilie 2010 

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

„Flori, fete, filme sau baieti" revine in spatiul cafenelei Dalles

- 23 si 24 aprilie 2010-


Spectacolul „Flori, fete, filme sau baieti", dupa textul original al lui Mimi Branescu, revine in spatiul Cafenelei Dalles, saptamana aceasta, pe 23 si 24 aprilie, orele 20.30. Ĩn regia si scenografia lui Radu Popescu, spectacolul include in distributia sa nume ca Paul Ipate, Cristina Gavrus, Zaharija Angeleska si Alexandru Secareanu.Doua fete, doi baieti. O poveste despre prietenie. La saisprezece ani. Despre indragostire la saisprezece ani. O poveste despre cum ne maturizam si ce poate sa insemne toate acestea pentru fiecare, o poveste in care multi dintre noi ne vom regasi – in expresii, in gesturi, in nazuintele noastre marunte. Un text care nu dezbate probleme morale, dar care ii va face pe multi spectatori sa se intrebe – care sunt lucrurile pentru care merita sa ne zbatem, pentru care merita sa traim?

Ne face placere sa revenim in cafeneaua Galeriei Dalles. Dupa reusita primei reprezentatii abia asteptam reintalnirea cu un public extrem de cald si cu un spatiu facut parca anume pentru tipul de teatru pe care il practicam.
"


– mentioneaza Radu Popescu, regizorul si scenograful piesei „Flori, fete, filme sau baieti".Durata piesei: 1h 30.

Biletele se pot rezerva prin telefon la numarul 031.80.52.491, pe adresa de mail office@dallesrevolution.ro sau se pot achizitiona de la casa Librariei Dalles (Bd. N Balcescu. 18).

Pretul unui bilet este de 15 lei.Distributia piesei:Paul Ipate, nascut in 1985, este cunoscut de public prin prisma rolurilor jucate in filmul „Hartia va fi albastra" (in rolul principal Costi, regia Radu Muntean) si "California Dreamin" (rol secundar, film in regia lui Cristi Nemescu). Ĩn teatru, actorul s-a dedicat in rolurile pieselor "A fost odata in Brooklyn" (in rolul Eugene, regia Iarina Demian), "Gulita" (Gulita, regia I.Demian), "Ferdinand al VIII-lea" (rolul Functionarului, I.Demian), "Biloxi Blues" (regia I.D), "Trilogia belgradeana" (Mica, in regia Mihai Bratila) etc.Cristina Gavrus
, absolventa U.N.A.T.C. "I.L.Caragiale" a jucat in piese de teatru precum "Made in China" (in regia Ioana Paun), "Butoiul cu praf de pusca" (regia David Schwartz), "Oameni si soareci" (de John Steibeck, regia Ion Cojar), "Rape" (regia Ioana Paun) etc..De asemenea a participat in cadrul Festivalului International de Teatru Sibiu, in piesele "Cele mai bune sfaturi", in regia lui David Schwartz si "Farmexperta", in regia Miruna Dinu.Zaharija Angeleska
, nascuta in ’85 si de origine macedoneana, a absolvit U.N.A.T.C. "I.L. Caragiale" in 2008. In film, s-a dedicat unor roluri in scurt metraje, iar in teatru in numeroase proiecte ale U.N.A.T.C: "O casa de papusi – Nora" (Cristine Linde, Henrik Ibsen), "Trei surori" (Natasa, Anton Pavlovici Cehov) etc. De asemenea, Zaharija joaca rolul Miss Kowalski, in piesa "Taiat" (Lyle-Victor Albert), piesa ce se joaca la Teatrul Luni.Alexandru Secareanu absolvent U.N.A.T.C „I.L. Caragiale" a jucat in piese de teatru precum „Padurea" (Vecinul, regia Tudor Marascu), „No one" (Raul, regia Carmen Vioreanu), „Miresele capitanului" (Soldatul, regia Peter Bokor), „Oameni si soareci" (Slim, regia Ion Cojar). Roluri in filme: „Scurta revedere" (regia Vlad Fenesan), „Numele meu este…" (regia Dorin Moldoveanu), „Un pas inainte" (regia Alex Berceanu) etc.Cafeneaua Galeriei Dalles" este pentru senzatii rafinate si bunatati intelectuale. Special conceputa pentru discutii, „degustari" de carte, emotii si povestiri pentru prieteni, cafeneaua isi primeste oaspetii in jurul „Bufetului de carte" si a unei biblioteci ticsite de autori clasici si contemporani, pastrate la „rece" in frigidere-biblioteca. Cafeneaua Galeriei Dalles te asteapta cu maestri, premiere si alte distinse placeri intelectuale.