Bucuresti

Floria.ro ofera flori la concertul VUNK din 6 martie

Floria.ro ofera flori la concertul VUNK din 6 martie

Detalii

Categorie
Promotii
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Vizualizari
928

Voteaza & Distribuie

Descriere

Floria.ro ofera flori la concertul VUNK din 6 martie

Floria.ro, cea mai mare florarie online din Romania, ofera flori doamnelor si domnisoarelor care se vor distra alaturi de VUNK si BestMusic la concertul din 6 martie de la Hard Rock Café.

Cu misiunea declarata de a sarbatori femeile din viata noastra, concertul VUNK #numaila2va incepe la ora 21.00, pe 6 martie, nu inainte ca echipa Floria sa aduca zambetul pe buzele participantelor la concert oferindu-le flori parfumate.

In acord cu bratarile luminoase pe care le vor purta cei care aleg sa redescopere formula fericirii alaturi de VUNK si BestMusic, Floria.ro va oferi flori colorate, de primavara, care sa intregeasca o atmosfera plina de viata, culoare, energie si buna dispozitie.

Astfel, doamnele si domnisoarele participante la concert vor primi din partea echipei Floria frezii parfumate, lalele gingase, irisi eleganti sau narcise calduroase. Domnilor participanti le vor fi oferite vouchere de reducere pentru buchetele pe care doresc sa le trimita femeilor speciale din viata lor, iubite, mame, surori, fiice, prietene, sotii sau rude.

Despre Floria.ro

Floria.ro, afacerea care conduce în topul vanzărilor online de flori, împlineşte anul acesta 4 ani de existență. Floria.ro a căștigat de două ori titlul “Florăria Anului” la Gala Premiilor eCommerce (2010 si 2013), dar şi peste 30.000 de clienţi mulţumiţi.
Începând din 2010, Floria.ro este marcă atestată Trusted.ro si din 2013 devine prima florărie din România care creează buchete și colecții unice, în acord cu tendinţele internaţionale din modă. Floria livrează flori și buchete în toată lumea și, în peste 70 de orașe din România, oferă transport gratuit și livrare în 2 ore.

Detalii suplimentare: Anca Popa | PR Floria.ro | 0724.202.474 |