Bucuresti

Foisorul de Foc

Foisorul de Foc @ Anda Livia Art Club

Detalii petrecere/concert

Telefon
0769288120
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
758

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 26 aprilie 201421:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Sâmbătă, 26 aprilie 2014, ora 21:00, la Andalivia Art Club (Str. 11 Iunie nr. 62, Bucureşti) va avea loc un concert susţinut de trupa Foişorul de Foc (Cristi Rus - lead vocal, chitare (ex. Holograf, Sfinx), Remus Carteleanu - chitare (ex. Laura Stoica Band, Trafic, Mozart Rocks Romania), Vladimir Sergheev - drums şi vocal (ex. Spitalul de Urgenţă), şi nu în ultimul rând fondatorul acestui band, Vali Rotari - bass (ex. Mircea Rusu Band, Axa Project Tavi Colen Band). Trupa Foişorul de Foc propune publicului un proiect 100% live, intitulat “Love is in your city”.

“Foişorul de Foc este o trupă fresh, cu o nouă atitudine muzicală, care reuneşte muzicieni de clasă, cu o bogată experienţă. Foişorul de Foc are la activ peste 13 ani de concerte la evenimente publice sau private, pentru instituţii bugetare sau corporaţii, ambasade, festivaluri, campanii umanitare, campanii electorale etc., şi peste 13 ani de radio şi TV, un album vândut în peste 50. 000 de exemplare etc. Trupa foloseşte din plin talentul şi experienţa dobândite pentru a crea un spectacol de calitate.
Dorinţa lor este de a pune în pagină într-o manieră creativă şi originală un repertoriu vast, specific formatelor de club şi high-class party, ţintind un auditoriu cu pretenţii elevate în domeniul muzical.

Spectacolul “Love is in your city” se doreşte a fi un remember al celor mai cântate piese ale formaţiei, dar şi al celor mai noi, unele lansate anul trecut, cum ar fi "Astăzi vreau mai mult" şi "Să-mpărţim iubirea în doi" (single-uri poziţionate pe primele două locuri în lunile februarie şi martie 2013 în Top Românesc), cât şi hituri pop-rock internaţionale (cover-uri), interpretate în stilul propriu. Poate fi o experienţă unică pentru fiecare participant, un bun pretext de a scăpa de lucrurile cotidiene, de a lua parte la o seară rock de neuitat, de a cunoaşte îndeaproape artiştii, şi nu în ultimul rând, de a pleca acasă cu amintirea unei nopţi magnifice alături de Foişorul de Foc.”

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta