Bucuresti

Folk Maraton

Detalii festival

Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 10 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1150

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 9 noiembrie 2011 

Voteaza & Distribuie

Prezentare festival

"Folk Maraton"

Organizatorii evenimentului FOLK MARATON – Centrul pentru artele spectacolului Sala Palatului informeaza ca spectacolul a fost reprogramat. Astfel, cea de-a doua editie FOLK MARATON va avea loc la Sala Palatului in data de 9 noiembrie incepand cu ora 19:00.

Va reamintim ca la editia Folk Maraton din acest an vor urca pe scena artisti precum: Florin Chilian, Mircea Vintila / Brambura, Maria Gheorghiu, Alina Manole Band, Emeric Set, Hara, Ducu Bertzi / Mihai Nenita, Doru Stanculescu, Zoia Alecu, Adrian Sarmasan, Laci Kovacs, Jimi Laco si Tapinarii.

Biletele vandute raman valabile pentru reprezentatia din data de 9 Noiembrie, sau pot fi returnate in perioada 4 octombrie – 15 noiembrie la punctul de vanzare Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj.2 pentru recuperare contravalorii acestora.

Editia din acest an a evenimentului deja celebru "Folk Maraton" va aduna cele mai distinse nume ale genului in miez de toamna, la ceas de seara, in capitala, mai exact pe 9 noiembrie, incepand cu ora 19.00, la Sala Palatului.

Un spectacol deosebit ce va intrece asteptarile prin insusi complexitatea sa si numarul mare de artisti care vor darui intensiv muzica folk 100% in stare pura si vor crea o explozie de buna dispozitie pe parcursul serii. Din program se remarca si un moment special comemorativ Florian Pittis care va emotiona si va umple de nostalgie atmosfera intregului eveniment.