Bucuresti

Formatia Zestrea Lautarilor

Formatia Zestrea Lautarilor

Detalii cantaret/formatie

Adresa
Bucuresti
Telefon
0743594131, 0761137738
Categorie
Cantareti / formatii
Modificat
acum 4 saptamani si 5 zile
Vizualizari
1653

Voteaza & Distribuie

Prezentare cantaret/formatie

Formatia Zestrea Lautarilor

Formaţia "Zestrea Lăutarilor" a luat fiinţă în anul 2010, când tinerii absolvenţi de Conservator (Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti), Loredana Streche, Grigore Gherman, Robert Pîrcălăbescu şi Bogdan Zamfir au decis să păstreze şi să ducă mai departe, prin cântec, tradiţiile populare româneşti.

Talentul, ambiţia, dar şi munca asiduă i-au ajutat să strângă un repertoriu bogat şi variat, o adevărată "zestre" a folclorului muzical românesc, ce acoperă mai multe zone ale ţării, dar și șlagăre ale muzicii ușoare românești și internaționale. Pasiunea şi dăruirea cu care ei cântă vă vor cuceri cu siguranţă inimile şi vă vor face să redescoperiţi muzica autentică.

Pe acordurile viorii lui Robert Pîrcălăbescu, seduși de sensibilitatea şi claritatea vocii şi a naiului Loredanei Streche, susţinuţi de armonia clapelor lui Bogdan Zamfir şi cuceriți de carisma vocii și prezența scenică a lui Grigore Gherman, veţi pătrunde într-o lume "de demult", nu numai a muzicii, dar şi a tradiţiilor păstrate prin portul popular românesc.

Ceea ce oferim
Formația Zestrea Lăutarilor vă oferă un program artistic variat, compus din muzică populară tradițională ce acoperă toate zonele țării, muzică de petrecere, muzică ușoară românească și internațională, muzică instrumentală de virtuozitate, café-concert, muzică țigănească și Dj pentru pauzele de respiro.

De asemenea asigurăm sonorizarea necesară pentru realizarea actului artistic compusă din echipamente audio de ultimă generație, microfoane wireless ce asigură mobilitatea interpreților, sistem de lumini, mașină de fum.

Programul nostru artistic se adresează tuturor celor care doresc să aibă alături în momente de sărbătoare o trupă de tineri muzicieni ce iubesc muzica, s-au născut cu ea în suflet și-n grai, iar entuziasmul și fervoarea cu care ei o cântă cu siguranță vă vor face și pe dumneavoastră să o iubiți. Petrecerea dvs. se va transforma într-un adevărat spectacol ce va deveni apoi una dintre cele mai frumoase amintiri.

Așadar, dacă vă doriți o nuntă de neuitat, vreți ca micuțul dvs. să fie sărbătorit așa cum se cuvine la botez, sau aveți uneveniment ce merită celebrat într-un mod deosebit, petrecere corporate sau zi de naștere, Formația Zestrea Lăutarilor vă oferă muzica ideală.

Lucreaza la

Filtre cantaret/formatie

Muzica: Alte genuri, Muzica populara