Bucuresti

Fotografia de nunta si unchiul BOB din perspectiva fotografilor BelleFoto

Fotografia de nunta si unchiul BOB din perspectiva fotografilor BelleFoto

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
567

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

De foarte multe ori la nuntile la care suntem contractati nu exista sa nu intalnim un unchi ori un var cu aptitudini de fotograf, aspiratii marete si un aparat foto dintre cele mai scumpe de pe piata. Nu este neaparat un lucru de care sa fim deranjati daca oamenii respectivi vor intelege ca nu trebuie sa incurce fotograful oficial al evenimentului si vor fi discreti in ceea ce priveste pasiunea lor.

In fotografia de nunta internationala, aceste persoane putin incomode sunt denumiti generic “Unchiul BOB”, pentru ca de cele mai multe ori folosesc aparatura de ultima generatie in necunostinta de cauza, pe setari automate pentru ca traiesc cu impresia gresita ca un aparat super profesionist te va face automat fotograf de nunta.

Este adevarat ca piata fotografilor de nunti din Romania este foarte competitiva si zilnic apar noi aspiranti care vor dori sa se lanseze pe piata. Ce trebuie sa invete in primul rand doritorii ce doresc sa devina fotografi este faptul ca in primul rand educatia este deosebit de importanta si ca fara o educatie potrivita nu pot ajunge la nivelul dorit.

Revenind la fotografia de nunta si evenimentul in sine, nu doar cei cu aspiratii de fotografi sunt incomozi. Traim in vremuri moderne, cand fiecare din noi detinem un smartphone sau o tableta cu o camera foto destul de performanta. Vom intalni destul de des la evenimente si acei “unchiul BOB” cu telefoane care de cele mai multe ori sunt mult mai incomozi decat cei cu un aparat profi, pentru ca acestia vor dori sa surprinda cat mai bine, de aproape momentul acela frumos. Insa ce nu realizeaza este ca risca sa strice fotografiile oficiale ale mirilor bagandu-se in fata fotografului sau stricand momente de compozitie frumoasa prin aparitia in cadru unor maini cu un telefon.

Noi, Belle Photography, din experienta noastra de pana acum am invatat ca e foarte important ca si fotograf profesionist de nunta, sa stabilesti foarte clar cu clientii tai anumite reguli referitor la acesti invitati incomozi si este bine ca ei sa anunte toti invitatii despre existenta fotografului oficial al evenimentului.

Este indicat sa te impui ca profesionist, pentru a nu pierde de sub control evenimentul, insa intr-un mod decent si politicos, pentru ca la urma urmei, suntem acolo pentru a contribui la clipele frumoase pe care mirii le traiesc.

In concluzie, va sfatuim sa comunicati in permanenta cu mirii si sa incercati sa controlati partea vizuala a fiecarui eveniment, insa fara a interveni regizoral si altera momentele. Trairile lor trebui sa se pastreze naturale si noi trebui sa ii surprindem cat mai dezinvolti.
Lumina buna!

www.bellefoto.ro