Bucuresti

Fuga pentru viitor

Fuga pentru viitor

Detalii

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Vizualizari
441

Voteaza & Distribuie

Descriere

Tocmai am vorbit cu un prieten, care de curand s-a mutat in Bucuresti pentru studii in domeniul IT, automizare si inginerie electrica, acesta vrand ca dupa ce obtine o diploma sa fie inginer programator sau cel putin inginer electrician, la o firma multinationala. Urmareste sa aiba si un salariu bine platit.Pana atunci, viseaza insa la un job ideal in design interior, designul interior fiind o alta pasiune a lui. Totusi acum s-a mutat in Bucuresti, orasul unde ispitele si distractia sunt la tot pasul.
Pentru ca se descurca bine cu invatatul, mai putin cu banii, si are timp, cauta sa se uite dupa locuri de munca in Bucuresti, niste bani in plus sunt bine veniti intotdeauna.
L-am incurajat sa urmeze un training, sau un curs de autorizare. Am cautat impreuna si Cristi a decis sa urmeze un curs autorizare electricieni, insa eu l-am sfatuit Ca sa isi gaseasca un job, i-am spus ca primul pas este sa isi completeze CV-ul si sa il depuna online, pe aptjob. si pentru ca stiu ca are o camera video performanta, ar putea incerca si cu un video CV. De asemenea, acela este locul unde poate sa caute foarte usor un job. In primul rand el fiind interesat doar de locurile de munca part-time si din Bucuresti, nu trebuie decat sa selecteze de la filtre tipul locului de munca, part-time, si orasul,Bucuresti. Astfel o sa vizualizeze direct, doar ceea ce il intereseaza.
Chiar daca s-a mutat in chirier, Cristi vrea totusi sa faca cateva modificari prin casa. Acesta nu prea este multumit de actualele corpuri de iluminat. Nici de designul si nici de lumina pe o produc. Si cum are foarte mult de invatat, are nevoie in perfmanenta de o iluminare corecta, si putina inspiratie, de la obiectele din jur. Incearca sa invete in paralele pentru domeniul IT, dar si sa se perfectioneze in design interior, in speranta ca o sa gaseasca un astfel de job, chiar in Bucuresti. Pentru a se perfecta ca designer de interior, cea mai buna metoda de lucru, este sa experimenteze chiar la el acasa. Asa ca a luat legatura cu propietarul, si ar vrea sa schimbe si cateva piese de mobilier.