Bucuresti

Gala Masca – Aniversara 25 Ani

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 5 ani si 7 luni
Apartine de
Teatrul Masca Bucuresti
Vizualizari
309

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 24 mai 201518.00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

      De ce o “Gala”? Pentru ca varsta, 25 de ani, o presupune, pentru ca avem ce arata si pentru ca stim si putem sa o facem. Ar putea deveni o traditie? Posibil, mai ales daca teatrul continua sa-si defineasca profilul absolut aparte în peisajul teatral românesc si daca publicul va con.tientiza acest lucru.

Deocamdata va fi un periplu de aproximativ doua ore prin mai bine de 20 de spectacole, un adevarat maraton demn de cartea recordurilor în timpul caruia spectatorii vor putea admira nu numai creatia în sine, în lumina reflectoarelor, ci si fascinanta viata a culiselor. În plus, prin intermediul camerelor de luat vederi, publicul se va vedea pe sine însu.i, va participa activ la cel mai frumos moment aniversar, clipa în care actorii si tehnicienii teatrului arata cât de buni, cât de talentati, cât de puternici sunt.

O “Gala” ca a noastra ar putea deveni o traditie, de ce nu, dar înainte de asta î.i propune sa devina un simbol, acela al existentei în teatrul romanesc a slujitorilor scenei carora nu le place mersul în turma, la adapostul conditiei de meseri,. ci înotul în contra suvoiului ca semn al efortului creator.

O ,,Gala,, ca a noastra nu ar trebui ratata!

Mihai Malaimare

Sursa informatii: www.masca.ro

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta