Bucuresti

Gala Premiilor eCommerce

Gala Premiilor eCommerce

Detalii eveniment

Web
http://www.gpec.ro/
Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 6 ani si 1 luna
Apartine de
Crystal Palace Ballrooms
Vizualizari
1526

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 5 noiembrie 201319:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Cea de a 8-a editie a Galei Premiilor eCommerce se va desfasura pe 5 noiembrie 2013, in Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms, incepand cu ora 19:00, cand asteptam intreaga industrie sa ii aplaude pe castigatori in cadrul Festivitatii de Decernare a Premiilor GPeC.

Festivitatea este precedata de cea de a III-a editie a Conferintelor Nationale de E-Commerce in cadrul careia te vei intali cu cei mai buni specialisti internationali si autohtoni si dezbatem asupra Subiectelor Anului in Comertul Electronic!

Premiile GPeC au devenit, poate, cele mai ravnite premii din online-ul romanesc pentru ca la noi distinctiile se acorda pe merit si sunt rezultatul unui efort sustinut, al seriozitatii, al faptelor. Cum deja stii, premiile GPeC nu se negociaza, nu exista influente din partea noastra - Excel-ul este singurul care face diferenta - si, tocmai din acest motiv, ele au valoare.

Premiile GPeC sunt acordate obiectiv si transparent, in urma eforturilor comune ale noastre ca organizatori, ale tuturor partenerilor care cred in noi si ne sustin, ale juriului Galei care munceste enorm si ale voastre - magazinele online care accepta provocarea de a fi performante si de a contribui, astfel, la cresterea pietei.

Ca in fiecare an, 3 categorii principale de premii rasplatesc eforturile tuturor actorilor implicati in piata romaneasca de comert electronic:
  • premiile magazinelor online, in functie de votul juriului
  • premiile bancilor, in baza statisticilor RomCard
  • premiile proprietare GPeC - acordate actorilor din industrie cu rezultate notabile in ultimul an
Premiile magazinelor se acorda in functie de punctajele oferite de juriul specialist, dar si de juriul consumator format din cateva sute de clienti obisnuiti ai magazinelor online. Vor fi decernate 4 premii majore, cate unul pentru fiecare grupa principala de concurs:
  • Juriul specialist: cel mai bun magazin din grupa Start-up
  • Juriul specialist: cel mai bun magazin din grupa Experienced
  • Juriul specialist: cel mai bun magazin din grupa Professional
  • User's Choice: cel mai bun magazin, in functie de votul consumatorilor obisnuiti

De asemenea, vor fi acordate premii pentru fiecare categorie in functie de produsele si serviciile comercializate (ex.: IT&C, Fashion, Turism etc.), unde se inregistreaza minimum 2 participanti.

Premiile bancilor vizeaza strict bancile procesatoare de plati (acceptatoare in sistemul 3D Secure) si urmaresc performantele inregistrate de-a lungul anului, in functie de statisicile RomCard.

Premiile proprietare GPeC vizeaza toti actorii implicati in comertul electronic (dezvoltatori de solutii e-commerce, furnizori, servicii de curierat etc.), dar si oamenii care isi aduc aportul la dezvoltarea pietei, ziaristii de specialitate sau orice actiune menita sa promoveze comertul online. Premiile proprietare GPeC vor fi decernate prin vot consultativ cu reprezentantii industriei si ai magazinelor online.