Bucuresti

Galeria DanaArt

Galeria DanaArt

Detalii

Adresa
Calea Victoriei, nr. 40-42, foaierul Salii Studio de la Teatrul Odeon Bucuresti
Telefon
0724271723, 0731206018
Web
http://danaartgallery.ro/
Categorie
Galerii de arta
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Vizualizari
814

Voteaza & Distribuie

Descriere

DanaArtGallery este una dintre tinerele galerii fondata din dorinta de a reprezenta si sustine atat tinerii artisti cat si pe cei care nu se afla in mainstream. Galeria doreste a fi mijlocul prin care artistii se pot conecta cu publicul lor si astfel le promoveaza lucrarile de arta in galeria online si la expozitii. Proiectul DanaArtGallery a fost initiat de catre artista Daniela Zbarcea iar odata cu alaturarea lui Adrian Panaite ideea de galerie virtuala interactiva a inceput sa prinda contur.

Galeria reuseste sa adune persoane diverse, din diferite domenii, cum ar fi artisti, colectionari, iubitori de arta, critici de arta, arhitecti, fotografi, designeri sau scenografi. Tocmai din acest motiv, DanaArtGallery devine locul unde artistii colaboreaza unii cu ceilalti spre a crea un cadru placut, in care publicul poate admira o opera de arta intr-o atmosfera culturala.

Prin organizarea unor evenimente complexe, care unesc un public eterogen, nu numai din lumea artelor plastice ci si din lumea teatrului si a muzicii, noi cream conexiuni prin arta.