Bucuresti

Garage sale @ The Gang

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
658

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru prima data in Bucuresti, ai ocazia sa participi la un Garage sale, sambata 20 noiembrie, intre orele 10-17,30, in clubul The Gang.

Goleste-ti debaraua de lucrurile pe care nu le mai folosesti, si „recicleaza-le" la Garage Sale. Cu siguranta pastrezi acasa multe obiecte doar pentru ca sunt in stare buna si nu te lasa inima sa le arunci. Alte persoane s-ar putea sa fie interesate de aceste lucruri, si in felul acesta poti recupera o parte din investitia initiala. Vino sa le VINZI la Garage sale.Tot la Garage sale poti sa descoperi chilipirurile altora, si cine stie, poate gasesti ceva interesant, la PRET SENZATIONAL.

Genti, haine, role, schiuri, carti, reviste, bijuterii, decoratiuni, bijuterii, vesela, cd-uri, benzi desenate, rachete de tenis, palarii, posete, geamantane, ceasuri, calendare, prajitoare de paine, you name it ..... poti sa VINZI sau sa CUMPERI.

Daca vrei sa participi si sa vinzi lucruri la Garage sale – da-ne de stire la violet.communication@gmail .com sau la numerele de telefon 0729 233 901 si 0733 582 120 pana pe 10 noiembrie. Poti veni cu inca 1-2 prieteni(e). Taxa de participare este de 50 lei/stand (1-3 persoane).

Te asteptam sambata 20 noiembrie in Floreasca, la The Gang. Taxa de intrare pentru cumparatori – 5 lei.