Bucuresti

Gaseste noi parinti mici pentru jucariile folosite

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 5 ani si 4 luni
Vizualizari
424

Voteaza & Distribuie

Descriere

Copiii mai putin norocosi au avut parte de momente unice la SERBAREA BUCURIEI
Chiar daca perioada serbarilor scolare a trecut, pentru unii copii, nu este prea tarziu!


Cativa dintre copiii beneficiari ai campaniei „GaseÈ™te noi parinÈ›i mici pentru jucariile folosite" au fost alintati cu o plimbare cu limuzina si toti copiii s-au distrat la SERBAREA BUCURIEI, o super-petrecere pregatita de catre Joy Club BucureÈ™ti-Superpetreceri pentru copii, Marti pe 25 iunie. Astfel 20 de È™colari din familii defavorizate s-au simtit adevarate staruri la plimbarea cu limuzina, au descoperit cu uimire jocurile pe Wii sau Xbox, s-au bucurat de Airhockey sau Fusball si au fost vedete la momentele de karaoke. Surpriza a continuat cu un spectacol interactiv realizat cu sprijinul componentilor trupei Frequency(castigatorii concursului Romania Danseaza) si al Magicianului Robert Tudor. La plecare, fiecare copil a devenit un nou parinte mic pentru jucariile aduse de cei cu suflet mare. Un moment emotionant a fost cand unul din copii, a gasit intr-o carte, o scrisoare de la un copil cu suflet maaaaare de la o scoala din Bucuresti.In scrisoarea care era "pentru prietenul meu drag", fetita l-a rugat pe copilul care va primi jucariile donate de ea, sa-i scrie despre el.


A fost minunat sa vedem ca in aceste vremuri, mai sunt copii care scriu scrisori


Serbarea face parte din campania „GaseÈ™te noi parinÈ›i mici pentru jucariile folosite" care a demarat pe 28 mai È™i este inca in derulare pana pe 30 iunie. In cadrul acestei campanii organizate de Joy Club BucureÈ™ti – Superpetreceri pentru copii si sprijinita de un grup de parteneri inimosi, parintii cu suflet maaaare pot dona impreuna cu copiii lor jucariile ascunse in dulap sau uitate pe balcon, altor copii care provin din familii cu dificultati materiale sau de alta natura, copii sprijiniti in centrele organizatiei SOS Satele Copiilor Romania din Bucuresti, Buftea, Sibiu si Bacau.


O mare parte din jucarii au ajuns deja la alti 30 de copii care au fost prezenti pe data de 04 Iunie, la intalnirea desfasurata la SOS Satul Copiilor Bucuresti in proiectul din Buftea foto).Pana acum s-au strans deja muuulte jucarii iar in perioada urmatoare, acestea vor ajunge si la alti copii sustinuti de organiztia SOS Satele Copiilor Romania.


Jucariile folosite se pot dona pana pe 30 Iunie, direct la spatiul de aniversari pentru copii al Joy Club Bucuresti din strada Vasile Lascar nr. 171, sector 2. Organizatorul, impreuna cu partenerii sai, sprijina si crearea de diverse puncte de colectare si poate chiar ridica jucariile direct de la inimosii donatori.


Toti copiii care doneaza jucarii isi rezerva un loc in „Galeria Sufletelor Mari" – un poster care semnifica modul in care copiii nevoiasi isi arata recunostinta lor. Posterul unicat va aduce impreuna inimosii donatori si noii parinti mici ai jucariilor folosite si va fi trimis tuturor celor care au donat.


Joy Club Bucuresti-Superpetreceri pentru copii, este un club de organizari petreceri pentru copii cu varste intre 7 și 18 ani, care dispune de dotari moderne de entertainment, precum: console de jocuri Wii și Xbox Kinect, Airhockey, fusball și multe altele. Joy Club creeaza aniversari cu adevarat speciale si datorita ofertei extrem de diverse: street dance party, magician, karaoke party, show tobe, fun science, bubble show, petreceri tematice si multe altele.


Mai multe detalii despre campania „GaseÈ™te noi parinÈ›i mici pentru jucariile folosite" la:


Joy Club Bucuresti


Str. Vasile Lascar nr. 171, sector 2, București


http://www.enjoyparty.ro/doneaza-jucarii/


petreceri@enjoyparty.ro


Tel. 0722.722.790


Pagina de Facebook a clubului