Bucuresti

GataLa4

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
247

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 21 iunie 2018

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

21 iunie, cea mai lungă zi din an se tratează cu muzică live, petreceri și yoga

Pe 21 iunie, operațiunea #GataLa4 transforma cea mai lungă zi din an devine cea mai scurtă zi de muncă! Red Bull aruncă mănușa celor închiși în birouri și-i provoacă să fie #GataLa4. A doua ediție din România a evenimentului global care dă liber angajaților cu voie de la șefi revine în aplauzele unanime ale departamentelor de HR. Mii de angajati de la aproape 30 de corporatii din Bucuresti s-au angajat sa fie #GataLa4 cu sarcinile de birou pentru a se concentra pe propria bunăstare spirituală și fizică, ajutați de punk-rock live cu E.M.I.L., petreceri și clase gratuite de yoga în Pipera, kilometrul 0 al corporatiștilor din Capitală. Un demers înaripat de Red Bull.

Ne raportăm constant la rezultate, oameni şi eficienţa muncii lor: productivitatea pare cuvântul de ordine al acestui început de mileniu. Într-un studiu realizat de VoucherCloud.com (Marea Britanie), 1989 de angajați au fost întrebați: "Consideri că ești productiv pe tot parcursul zilei?". 79% dintre ei au răspuns negativ. Rezultatele arată că este imposibil să susții un ritm de lucru constant. Într-o zi de lucru standard, de opt ore, participanții recunosc că sunt productivi în medie doar două ore și 53 de minute. Asta înseamnă că mai bine de cinci ore sunt irosite. Studiile mai spun că o zi lucrătoare de șase ore ar putea spori productivitatea. Într-un program-pilot de doi ani, Suedia a testat o zi de lucru mai scurtă pentru asistenții medicali – participanții au confirmat că s-au simțit mai fericiți și mai sănătoși.

Dacă e-mailurile, întâlnirile, telefoanele, notițele și rapoartele te țin peste program, Red Bull are următoarea propunere: pe 21 iunie, în cea mai lungă zi din an, tragi tare și ești #GataLa4, iar orele rămase le petreci cum vrei! Se poate, s-a întâmplat anul trecut, ne-a plăcut, o facem din nou!

E.M.I.L., singurii români din scena rock underground care visează în continuare vise curate ca la început de drum, cântă pe 21 iunie, de la ora 16.00 în Pipera, la Food Circus. Cei care nu au chef de dans se pot relaxa cu clase gratuite de yoga la World Class (Promenada, Caro, Upground, America House, Militari) sau pot sta la povești cu prietenii pe terasele de la Control, Expirat și Energiea, unde îi așteaptă muzici de vară & băuturi colorate şi delicioase. Demersului #GataLa4 i s-a alăturat și Ursus Cooler care te așteaptă, tot pe 21 iunie, tot de la ora 16.00, în zona de chill din Floreasca Park, cu muzică marca Vinyl, Rum, Tapas & Wine, mâncare, mixuri de bere, limonada.

Anul acesta, au răspuns prezent și se vor bucura de cod verde #GataLa4 în București angajați ai companiilor UPC, PwC, Ernst & Young, KPMG, Friesland Campina, Avon Cosmetics, Penny Romania, KLG Europe Logistics, World Class, Cohn & Jansen, Media Investment, Biriș Goran, Toyota Material Handling România, Wolf Theiss, Autonom, ITSDONE, D&CA Insurance Broker, Let’s Do It Romania, Condimental, Sunshine Digital, Radulescu & Mușoi, Travis Tourism, IT Smart Systems, Avatar Security, Subsign, HH Travel & Events, IT Assist, Cabot Transfer Pricing.

#GataLa4 continuă inițiativa #4PMFinish, o idee Red Bull care susține că productivitatea crește când muncim mai puțin, dar mai inteligent, întărită din 2016 încoace de mii de angajați care pleacă mai devreme de la birou de National 4pm Finish Day în Marea Britanie.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta