Bucuresti

Ge Ma Mi Car Service

Ge Ma Mi Car Service

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 6, Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 562
Telefon
0720083701
Categorie
Magazine piese auto / service-uri auto
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Vizualizari
1220

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Ge Ma Mi Car Service Bucuresti

Prestam reparatii, carosari si intretinere auto pentru toate categoriile de autovehicule, avand un capital privat de 100% si un parteneriat de succes cu Auto Check Center. De asemenea suntem parteneri Bosch Car Service si centru de frana ATE acreditat, service auto autorizat R.A.R, specializat in domeniul reparatiilor auto si comercializarea pieselor de schimb pentru toate marcile de autoturisme si autoutilitare.

Compania noastra a dobandit notorietate datorita nivelului inalt la care se ridica toti angajatii nostrii si dotarilor tehnice de ultima generatie: elevatoare, stand frana, aparat pentru reglarea directiei si multe altele.Echipa profesionista ce deserveste service-ul Ge Ma Mi presteaza prompt si ireprosabil, la cele mai avantajoase preturi, o multitudine de activitati legate de autovehicule de orice tip sau marca avnd experienta si specializarea necesara pentru marci de import atat turisme cat si autoutilitare.

Ne straduim ca problemele dvs. sa fie rezolvate cu profesionalism, in cel mai scurt timp, pentru ca toti clientii nostri , persoane fizice sau juridice , sa fie multumite de colaborarea cu service-ul nostru.

Prin contractele incheiate cu Allianz Tiriac, Asirom, Omniasig, Generali Asigurari, Garanta, Ardaf, Groupama, Uniqa, Euroins, Astra, BCR Asigurari precum si alte societati de asigurari, service-ul nostru este acreditat sa efectueze reparatii auto acoperite de politelele de asigurari RCA si CASCO ale acestor societati, contractul oferind decontare directa si prioritatea acestora la reparatii.

Conceptul despre calitate implementat ne obliga ca pe toti clientii nostri sa ii tratam ca parteneri astfel incat sa dispuna de reparatii optime si servicii personalizate .