Bucuresti

Germanos - 13 Septembrie

Germanos - 13 Septembrie

Detalii magazin gsm

Adresa
Bucuresti, Calea 13 Septembrie, nr. 221-225, Sector 5
Telefon
0214100116
Web
http://www.germanos.ro
Categorie
Magazine Gsm
Modificat
acum 3 saptamani si 19 ore
Apartine de
AFI Palace Cotroceni
Vizualizari
1935

Voteaza & Distribuie

Prezentare magazin gsm

Germanos, parte a grupului Cosmote, este cel mai mare lant de magazine de telefonie mobila din Romania, cu aproximativ 220 de magazine in toata tara, specializat in comercializarea de produse si servicii de telefonie mobila, precum si alte produse digitale sau asociate: telefoane fixe, camere foto si video, carduri de memorie, respectiv de servicii de telefonie mobila Cosmote, fixa si de internet de la Romtelecom.

Alaturi de produsele telecom, gama de servicii oferita de Germanos Telecom Romania include: G-agenda plus – transferul continutului multimedia dintr-un telefon mobil in altul, G-service tehnic, G-plata facturilor – pentru serviciile Cosmote, Romtelecom si NextGen, G-creditare – posibilitatea achizitionarii produselor in rate, G-ticket – bilete la marile evenimente si G-precomanda – ofera in avanpremiera cele mai noi produse de telefonie.

Germanos detine in prezent cea mai mare retea de service tehnic de telefoane mobile din Romania. In fiecare magazin Germanos se pot efectua gratuit constatari si reparatii, verificarea si regenerarea acumulatorilor telefoanelor mobile si actualizari gratuite de software pentru telefoanele de ultima generatie aflate in garantie.