Germanos - Mihai Bravu

Imi place (apasati din nou pentru a anula) 0 voturi Nu imi place (apasati din nou pentru a anula)
Germanos - Mihai Bravu
AdresaBucuresti, Sectorul 4, Soseaua Mihai Bravu, nr.123-135 Bl. D11, Sector 2
Telefon0212500950
Webhttp://www.germanos.ro/
CategorieMagazine Gsm
Modificatacum 1 an si 2 saptamani
Apartine deAFI Palace Cotroceni
Vizualizari1262

Descriere

Germanos, parte a grupului Cosmote, este cel mai mare lant de magazine de telefonie mobila din Romania, cu aproximativ 220 de magazine in toata tara, specializat in comercializarea de produse si servicii de telefonie mobila, precum si alte produse digitale sau asociate: telefoane fixe, camere foto si video, carduri de memorie, respectiv de servicii de telefonie mobila Cosmote, fixa si de internet de la Romtelecom.

Alaturi de produsele telecom, gama de servicii oferita de Germanos Telecom Romania include: G-agenda plus – transferul continutului multimedia dintr-un telefon mobil in altul, G-service tehnic, G-plata facturilor – pentru serviciile Cosmote, Romtelecom si NextGen, G-creditare – posibilitatea achizitionarii produselor in rate, G-ticket – bilete la marile evenimente si G-precomanda – ofera in avanpremiera cele mai noi produse de telefonie.

Germanos detine in prezent cea mai mare retea de service tehnic de telefoane mobile din Romania. In fiecare magazin Germanos se pot efectua gratuit constatari si reparatii, verificarea si regenerarea acumulatorilor telefoanelor mobile si actualizari gratuite de software pentru telefoanele de ultima generatie aflate in garantie.