Bucuresti

Ghid de supravietuire pentru adolescenti

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 5 ani si 10 luni
Vizualizari
689

Voteaza & Distribuie

DescriereIntrarea in adolescenta este o perioada plina de provocari, in care tot ce se intampla in jurul nostru capata proportii extraordinare. Dar in ajutorul adolescentilor vine un pusti timid, care se confrunta cu tot felul de dileme adolescentine si le face fata cu brio. El este Greg, personajul principal al romanului best-seller "The Diary of a Wimpy Kid" sau "Jurnalul unui pusti", asa cum a fost tradus in romana.


Cu toate piedicile pe care i le pun colegii, fratele sau elevii mai mari, Greg reuseste sa devina popular si iubit de toata lumea si povesteste toate aceste intamplari in jurnalul sau. Adolescentii care vor sa descopere secretele lui Wimpy Kid, il pot intalni la Shakespeare School, la cursul de vara de limba engleza "Are YOU the next Wimpy Kid?".


Cursul de vara de limba engleza este amuzant si interactiv, iar fiecare ora este gandita ca un ghid practic de supravietuire in scoala generala cu retete de "Cum sa..": cum sa scrii un jurnal, cum sa devii popular sau un rockstar, cum sa fii un bun prieten, cum faci sa fii observat sau cum sa te intelegi cu parintii si fratii.


Cursurile de vara de la Shakespeare School difera de orice alte cursuri de la scoala: aici participantii vizioneaza secvente din filmul "The Diary of a Wimpy Kid", participa la dezbateri si competitii orale, jocuri de rol cu scene din carte si multe alte activitati interactive care ii fac pe cursanti sa invete cu mare placere.


Pentru ca, de fapt, cursul de vara "Are YOU the next Wimpy Kid?" isi propune, pe langa invatarea limbii engleze, sa dezvolte imaginatia, creativitatea, spontaneitatea, abilitatile de conversatie si spiritul de echipa.


Cursul de vara "Are YOU the next Wimpy Kid?" se desfasoara in perioasa 15- 26 iulie, pe parcursul a doua saptamani cu cate doua ore de engleza zilnic, de luni pana vineri, adica 20 de ore in total. Cei care vor sa afle secretele lui Wimpy Kid sunt invitati la o testare gratuita a nivelului cunostintelor de limba engleza la care se pot programa sunand la numerele de telefon 0755.132.228 sau 021.230.20.06.