Bucuresti

Global Research Summer School

Detalii

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 3 ani si 11 luni
Vizualizari
384

Voteaza & Distribuie

Descriere

Global Research Summer School – şcoală de vară gratuită pentru studenţi
Global Research Summer School este o şcoală de vară gratuită şi non-formală pentru studenţii pasionaţi de domeniul relaţiilor internaţionale, ce îşi propune să pună în contact participanţii cu specialişti în domeniu, prin intermediul unor traininguri şi workshopuri. Proiectul se va desfăşura în perioada 3-8 august , în Bucureşti, la Bibliolounge, timp în care studenţii vor beneficia de oportunitatea de a analiza şi dezbate teme de interes global.
Ediția din 2015 a proiectului abordează tema „Identitate europeană vs. Identitate națională”, în jurul căreia cei 25 de participanți își vor exprima o viziune cât mai amplă și diversificată asupra temei propuse, identificând diferențele dintre cele două identități, dar și felul în care acestea se completează sau se influențează reciproc.
Prin experiența anilor trecuți s-a dovedit că proiectul Global Research Summer School reprezintă un interes ridicat în rândul tinerilor, acesta reușind să faciliteze un cadru profesionist și prietenos de învățare și dezvoltare pentru studenți.
În GRSS ne construim identitatea în funcţie de context, luăm din fiecare experienţă factorii pozitivi şi gândim strategic. Poţi şi tu să influenţezi ideile oamenilor, dacă te provoci să redefineşti elementele specifice prin care ne raportăm la ceilalţi. Vrem să reuşeşti să faci asta, de aceea iţi vom pregati o serie de traininguri ţinute de specialişti care să te ajute să iţi creezi o părere personală. Aplică in proiect, iar noi iţi oferim resursele necesare ca să devii mai bun, vei avea şansa să te exprimi liber, să îţi aplici cunoştinţele şi să rămâi cu informaţii utile pe care le poţi transforma în oportunităţi.
Procesul de selecţie constă în completarea unui formular până la data de 18 iulie. Apoi va urma selectarea participanţilor pentru interviuri şi vom anunţa atât pe Facebook cât şi pe site perioada în care acestea se vor desfăşura.
Despre International Affairs
GRSS este un proiect marca International Affairs, comunitate a asociaţiei studenţeşti Voluntari pentru Idei și Proiecte. International Affairsse constituie într-un mediu de lucru profesionist, care oferă ocazia participării la proiecte internaţionale, conferinţe şi training-uri din domeniu, precum şi oportunitatea de a organiza la rândul lor astfel de evenimente. Prin activităţile pe care le desfăşoară, această ramură a organizaţiei oferă resursele necesare pentru dezvoltarea abilităţilor studenţilor, precum şi locul unde pot să întâlnească oameni la fel de pasionaţi de acest domeniu şi cu care pot împărtăşi experienţe, idei, ajutându-i şi pe ceilalţi să înţeleagă câte ceva din această lume fascinantă.