Bucuresti

GoldFM - lansare oficiala

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 10 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1306

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Raluca Moianu s-a alaturat echipei GoldFM, in cadrul careia va ocupa functia de Director de Programe. De asemenea, va realiza, alaturi de Johann Pohrib, emisiunea matinala "Gold Morning!", (luni-vineri, 07.00-10.00). Sub sloganul Greatest Hits, GoldFM va fi lansat oficial luni, 27 octombrie 2008, pe frecventa 96.9FM.

Raluca Moianu, unul dintre cei mai experimentati oameni de radio din Romania (a debutat in 1993), este noul Director de Programe GoldFM, sarcina foarte importanta, dat fiind ca GoldFM va difuza, sub sloganul Greatest Hits, doar cele mai bune piese din anii ’60, ’70 si ’80. Si nu vorbim doar de o promisiune, vorbim despre 30 de ani de muzica buna. Sunt cele mai bune piese care ne-au insotit de-a lungul vietii, sunt melodiile ramase la fel de vii ca si atunci cand ocupau primele pozitii in topuri.

O veste buna nu vine niciodata singura… Raluca Moianu va realiza, alaturi de Johann Pohrib, un alt DJ cu state vechi in spatiul FM, emisiunea matinala GoldFM. Difuzata de luni pana vineri, de la ora 07.00 la 10.00, "Gold Morning!" va fi alternativa calda, linistita, asezata, la "vacarmul" ce caracterizeaza celelalte emisiuni matinale bucurestene. In fiecare dimineata, atat muzica cat si interventiile celor doi realizatori, vor fi buni tovarasi de inceput de zi pentru ascultatorul de "Greatest Hits", ajutandu-l, de exemplu, sa gaseasca rabdarea necesara pentru a astepta...la stop;). O serie de surprize muzicale si nu numai, ii asteapta pe ascultatori in prima zi de emisie. Cine vrea sa afle despre ce este vorba trebuie sa treaca pe 96,9 FM, luni, 27 octombrie 2008, incepand cu ora 07.00 dimineata.