Bucuresti

GOOD LIFE pres. Golan, Charlie Boy, High Jet, Gibril @ Casa Vernescu pe 14 dec

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 8 luni
Apartine de
Casa Vernescu
Vizualizari
881

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 14 decembrie 2013

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

To all the good lifers out there!!

De ceva timp, echipa GL lucrează la o nouă experiență marca GOOD LIFE, o surpriză pe care o vom divulga la momentul potrivit. Până atunci, luăm o scurtă pauză de la pregătiri pentru a vă prezenta un eveniment special, cu câțiva artiști care ne-au atras atenția în ultima vreme. Good Life sprijină inițiativele muzicale din scena locală și salută călduros proiectul Golan, care aduce un suflu nou în zona de muzică electronică live.

A venit momentul să-i cunoașteți pe viu pe băieții de la Golan, revelația muzicală a acestui sfârșit de an. Pe 14 decembrie la Cloud 9 – Casa Vernescu vom avea parte de un performance live Golan, alături de party starterul consacrat Charlie Boy, și cele mai fresh adiții în colectivul muzical Good Life, Gibril și High Jet.

>>GOLAN
https://vimeo.com/78772244https://www.facebook.com/golanmusichttp://soundcloud.com/golan-4

Golan sunt the new mofos in town, care vin la pachet cu un sound fresh, hiper-dansant dar dreamy în același timp. Golan înseamnă Ștefan Ciobănete(Charlie Boy), Alex Burcea și Ernest. Cei trei și-au unit puterile suprameseriașe pentru a crea o experiență acustică specială, în care combină în mod surprinzător instrumentele live cu sampling-ul și DJ-ingul. Prima piesă lansată, L’Agonia, a strâns deja peste 2200 de vizualizări pe Youtube, 1100 de ascultări pe Soundcloud și le-a adus, în doar o lună, peste 1000 de followeri pe Facebook. Trupeții pregătesc de zor noi piese, însă pe 14 decembrie iau o pauză de studio pentru a ne arăta ce au golănit în ultima vreme.
Gazda noastră va fi Casa Vernescu(Calea Victoriei 133), una dintre cele mai frumoase clădiri-monument istoric din centrul orașului, unde vibe-urile bune și atmosfera relaxată sunt la ele acasă.

>>HIGH JET
http://www.youtube.com/highjetofficialhttps://www.facebook.com/dahighjethttps://soundcloud.com/highjet

High Jet înseamnă Eusebio și Waar, încă din 2009, când au apărut în scena muzicală locală cu propriul blend de bass combinat cu ritmuri sacadate de drum machines, linii melodice și accente experimentale. Au colaborat cu nume cunoscute din industria hip hop-ului românesc – Deliric1, Nwands & Doc și au remixat artiști ca Live Action Fezz, Claude Von Stroke, Tenng, R.O.A., OK Corral. Recent au lansat piesa Barp Simpson, în colaborare cu Pieton, care poate fi ascultată aici:https://soundcloud.com/origamisound/high-jet-barp-simpson


>>GIBRIL
Gibril se prezintă ca un personaj pe cât de misterios, pe atât de nou în anturajul Good Life. Vă spunem doar că se învârte printre beat-uri de nu-disco, house, deep house și genurile conexe, iar restul este surpriză!

>>CHARLIE BOY THE RABBIT KING
https://www.facebook.com/charlieboyrabbitkinghttps://soundcloud.com/charlie-boy-official

Charlie Boy The Rabbit King, DJ-ul cu o acuitate auditivă dezvoltată, este unul dintre inițiatorii mișcării Good Life și unul dintre cei mai îndrăgiți artiști autohtoni. Cu o experiență îndelungată de mixat la evenimente underground, încă din vremea când muzica bass era dominantă, Charlie Boy și-a cizelat stilul, instalându-se comod între subgenurile muzicii house care îi fac pe oameni să danseze până dimineața. Mai nou, reprezintă și o treime din proiectul Golan.

Intrare: 30 ron all night long
Cloud 9 by Casa Vernescu
Calea Victoriei 133
---------------------
++ Prietenii de la Club Mate oferă primelor 200 posesori de brățără câte un long drink CLUB MATE + Vodka ++++++
----------------------
Stay GOOD & see you there!

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta