Bucuresti

Gradina cu Artisti – Editie speciala de Valentine’s Day

Detalii targ/expozitie

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 6 ani si 7 luni
Vizualizari
610

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 10 februarie 2012 - Marti 14 februarie 2012 

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

Cupidon, invitat de onoare la GRADINA CU ARTISTI


A-5-a editie a targului GRADINA CU ARTISTI are loc in saptamana iubirii,

intre 10 si 14 februarie


Intre 10 si 14 februarie, a.c., la parterul centrului comercial Bucuresti Mall (Calea Vitan nr. 55-59, Sector 3 - intrarea dinspre parcarea supraterana), pentru toti indragostitii si iubitorii de arta se deschide Gradina cu Artisti – Editie speciala de Valentine’s Day.Evenimentul, aflat la cea de-a 5-a editie, se va desfasura intre orele 10:00 - 22:00 si cuprinde o serie de ateliere de creatie artistica si o expozitie cu vanzare de bijuterii, haine si acesorii „hand-made".


Editia de Valentine’s Day a Gradinii cu Artisti isi propune a fi un manifest dedicat iubirii adevarate, redat prin expresii artistice lipsite de vulgaritate si kitch.


Cadouri gratuite la Atelierele lui Cupidon

Gradina cu artistii devine, astfel, locul unde orice indragostit va putea realiza cu propriile maini si imaginatie un cadou unic pentru iubitul sau iubita sa. Singura conditie pentru a da o forma si un continut acestui cadou este participarea gratuita la ateliere de creatie artistica cum ar fi cele de: arta verde, pictura, modelaj, bijuterii hand-made, felicitari.

Indragostitii isi pot exersa talentul artistic, invatand sa realizeze produse inedite precum: tablouri si podoabe din seminte, masti din scoarta de copac, bijuterii din ceramica sau margele, haine personalizate, tutu-uri de balerina, etc.


Iubire si targ de produse hand-made

Cei comozi sau care se considera lipsiti de imaginatie pentru a realiza, cu propriile maini, un cadou special pot achizitiona, pentru jumatatea lor, un simbol al iubirii, gata fabricat in cadrul targului Gradina cu Artisti. De la acesta nu vor lipsi ceasurile muzicale, mastile venetiene, podoabele si bijuteriile lucrate manual, care vor lua locul clasicelor jucarii si inimioarelor de plus.


Concursuri si show-uri pentru si despre amorezi

In Gradina cu Artisti, de Valentine's Day, surprizele se tin lant. Indragostitii vor invata dansul mirilor, dar si pasi de: salsa, bachata, zumba, tango si de breakdance. Cei prezenti se vor amuza la spectacolele de teatru si se vor delecta la concertele romantice live. Cei mai curajosi se pot intrece in declaratii de dragoste, pot demonstra cat sunt de compatibili in cuplu sau se pot saruta ore intregi, toate aceste in cadrul concursurilor cu premii.


Gradina cu Artisti isi propune sa promoveze arta, lucrul manual si dezvoltarea creativitatii personale, prin participarea comuna, a artistilor si a publicului larg, la atelierele de creatie. Totodata, in mijlocul aglomeratiei cotidiene, „Gradina cu Artisti" doreste sa ofere tuturor o alternativa de petrecere a timpului liber intrun spatiu boem de relaxare si buna-dispozitie.


Intrarea in Gradina cu Artisti, desfasurata intre 10 si 14 februarie la Bucuresti Mall este libera.


Programul atelierelor de creatie este: 10, 12 si 14 februarie (orele 16:00-21:00) si 11 si 12 februarie 2012 (orele 11:00-21:00).


Programul spectacolelor si concursurilor: 11, 12 si 14 februarie 2012, orele 18:00- 21:00.