Bucuresti

Graffiti & Street Art, acum în paginile unei noi reviste: Re:mapping

Graffiti & Street Art, acum în paginile unei noi reviste: Re:mapping

Detalii

Social links
Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
527

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sâmbătă, 22.11.2014 de la ora 16:00 deschidem ușile apartamentului Quantic pentru lansarea revistei „Re:mapping, Graffiti & street art on the local map”.
Revista cuprinde o colecţie de portrete de artişti de street art & graffiti, interviuri şi fotografii din timpul Festivalului Intercultural de Street Art de la Roman şi se distribuie gratuit în cadrul evenimentului, urmând să fie disponibilă curând şi în format online.

Pentru o zi apartamentul se transformă în galerie de artă cu expoziție de fotografie, proiecție de film și muzică. Filmele din cadrul proiecției sunt la prima vizionare publică și fac parte din colecțiile personale ale celor peste 20 artiști naţionali şi internaţionali participanţi în cadrul proiectului. Cei doi DJ invitaţi, Beepo şi Zgîrie Disc, asigură muzica şi ne fac câte un „special mix” de sâmbătă.

Evenimentul marchează finalul proiectului Re:mapping, implementat de Asociația Quantic în perioada aprilie-octombrie 2014. Prin intervenţiile artistice şi comunitare, proiectul Re:mapping a avut ca obiective revitalizarea spaţiilor publice ale oraşului Roman, crearea de oportunităţi de exprimare pentru tinerii artişti de street art & graffiti şi promovarea fenomenului de street art ca formă de dialog intercultural, care aduce oamenii mai aproape.

Link către eveniment: www.facebook.com/events/1508281326092408

Locație: apartamentul Quantic, str. 11 Iunie, bl. nr. 35, et. 1, ap 2, int.102 (zona Parcul Carol)

Artiştii participanţi în proiect:Ale Senso(IT) //Angelo Spatola(IT) //Creaturi Drăguțe(RO) //Emzol (RO) //Fays(RO) //Laduck Crew(IT) //Mr. Blob(IT) //NTH (RO) //RO Qic(RO) //Seyr (RO) //ste-marta(IT) //Tatis(IT)

Vă așteptăm cu drag!