Bucuresti

Hai la Hora Romaneasca

Hai la Hora Romaneasca

Detalii

Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
105

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ansamblul folcloric DOINA al Casei de Cultură a Studenților din București prezintă spectacolul de muzică şi dansuri populare “Hai la Hora Românească!” dedicat aniversării a 80 de ani de la înfiinţarea Casei de Cultură a Studenţilor Bucureşti, joi 23 noiembrie 2017 ora 19.30. Ansamblul folcloric DOINA al Casei de Cultură a Studenţilor Bucureşti, format din studenţi şi absolvenţi, este grupul-resursă în care studenţii şi tinerii din capitală învaţă specificul dansului şi portului popular naţional.

Publicul iubitor de tradiţii va urmări 6 dansuri din diferite zone ale ţării, fiecare dans având costumul-port popular specific regiunii din care provine, precum şi muzică populară interpretată de soliştii vocali tineri şi talentaţi ai grupului artistic.

Cu vocile lor deosebite cei 6 solişti ai Ansamblului folcloric DOINA vor interpreta melodii tradiţionale româneşti, vesele şi antrenante, care atrag pe toată lumea la joc.

Vă aşteptăm cu plăcere !

Loc de desfășurare:

Casa de Cultură a Studenților București (sala mare de spectacole, etaj II)
joi 23 noiembrie 2017, ora 19:30

Intrarea este liberă.

Accesați site-ul: www.ccs.ro
și aflați și despre alte evenimente prilejuite de celebrarea a 80 de ani de activitate ai Casei de Cultură a Studenților din București la care sunteți bineveniți!

Parteneri media: gratuitor.ro, bucharestculturalevents.com, umblat.ro.