Bucuresti

Hai la târg!

Hai la târg!

Detalii

Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 3 ani si 5 luni
Vizualizari
466

Voteaza & Distribuie

Descriere

Duminica aceasta, 23.11.2014 între 11:00 și 19:00, la The Pub (Piaţa Universităţii, Bd. Regina Elisabeta nr. 9 are loc cea de-a treia ediție a Târgului de Minunății organizat de Wonder Boutique și The Pub!

Wonder Boutique organizează lunar unul din cele mai variate și atipice târguri lunare de obiecte noi și vintage din București, adresându-se deopotrivă femeilor și bărbaților de toate vârstele, celor pasionați de modă dar și celor ce caută obiecte unice, de colecție, sau decorațiuni atipice.

Organizatoarele târgului își propun să-l transforme în locul acela frumos și atipic unde te duci, însoțit de prietenii tăi, să-ți cumperi ceva frumos fără să cheltuiești o avere, să frunzărești o carte, să guști ceva delicios și să interacționezi cu alții ca tine.

Așa că fă-ți timp și vizitează cea de-a treia ediție duminică 23.11.2014 între 11:00 și 19:00, la The Pub (Piaţa Universităţii, Bd. Regina Elisabeta nr. 9). Peste 30 de expozanți se pregătesc să te surprindă cu piese vestimentare deosebite (creații de autor 100% românești), haine și accesorii noi și vechi, cărți, decorațiuni, cosmetice naturale, ilustrații, viniluri, curiozități și obiecte de colecție.
Urmărește-i și pe facebook ca să râmai la curent cu edițiile următoare. Pentru detalii puteți scrie la adresa de e-mail wonderboutiqueromania @ gmail.com.

https://www.facebook.com/WonderBoutiqueRomania
http://wanderingboutiqueofwonders.blogspot.ro/