Bucuresti

Halloween la Bucuresti Mall

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
739

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 31 octombrie 2014 - Duminica 2 noiembrie 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Centrul comercial ii "va infricosa" pe cei mici cu ocazia Halloween. Copiilor li s-au pregatit noua ore de distractie, iar animatorii vor fi Contele Dracula si o vrajitoare.

In weekendul 31 octombrie – 2 noiembrie, fiecare zi le rezerva noi surprize juniorilor si parintilor care vor veni la Bucuresti Mall. Vineri, programul de joaca incepe la ora 11:00 – cei mici se vor amuza cu Contele Dracula, apoi o vrajitoare ii va invata dansul specific de Halloween. Ultima ora (13:00 - 14:00) va fi consacrata proiectelor creative: sub indrumarea parintilor, copiii vor crea masti infricosatoare.

Pe 1 noiembrie, jocurile cu Contele Dracula si concursurile antamate de vrajitoare se tin lant incepand cu ora 14:00 si pana la ora 17:00, iar din program nu lipseste un concert al corului de copii "Melodia".

Cat despre ziua de duminica, 2 noiembrie, programul de distractie ia startul de la ora 11:00. Din nou, Contele Dracula si vrajitoarea le-au pregatit celor mici jocuri si dansuri, iar programul de joaca se incheie tot cu un proiect creativ de Halloween. De data aceasta, copiii, ai caror parinti sunt invitati sa li se alature, vor decora dovleci facuti din ipsos.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: petreceri