Bucuresti

HamFest, festivalul dedicat "cățeilor și oamenilor lor", a ajuns la cea de a patra ediție!

HamFest, festivalul dedicat "cățeilor și oamenilor lor", a ajuns la cea de a patra ediție!

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
309

Voteaza & Distribuie

Descriere

HamFest 2016 își redeschide porțile sâmbătă și duminică, 17 și 18 septembrie, între orele 11 și 17.
Asociația Red Panda și Planeta Ham Ham invită toți cățeii să-și scoată oamenii din casă și să-i aducă la joacă pe Strada Barbu Văcărescu nr. 162-164, în București, sector 2.

Mirosul fin, urechile ciulite și dorința de a ne amuza pe săturate ne conduc pe toți, căței și oameni, la HamFest 2016 - parcul de distracție deschis două zile la rând pentru bucuria întregii familii. Ne-am dat de-a rostogolul și v-am pregătit cele mai haioase concursuri cu premii garantate, demonstrații de dresaj și ateliere creative, și desigur tot ceea ce cățeii și oamenii lor și-ar putea dori:consultații veterinare, hrană, jucării și accesorii, ședințe foto specializate, casting pentru animale și multe alte surprize.

Dacă familia voastră încă nu are un membru patruped, la HamFest puteți afla cum să alegeți companionul potrivit. Mai mult, veți face cunoștință cu animăluțe care sunt în căutarea unei familii și care pot fi adoptate.
Îi întâmpinăm cu drag și pe cei care vor doar sa petreacă o zi frumoasă – sau două - în aer liber, la iarbă verde: HamFest a pregătit zone de shopping în scopuri caritabile, expoziție de desene realizate de copii, târg de carte, salon de tatuaje temporare, restaurant, cafenea, zone de relaxare și muzică bună. Pe copii îi așteptăm cu spații de joacă special amenajate, dar și cu Atelierul “Copii și Căței”, unde juniorii vor învăța cum să fie buni și responsabili cu animelele.

Invitații speciali – actori, cântăreți și alte vedete - ne vor ajuta să jurizăm concursurile pregătite pentru voi și pentru cățeii voștri: Lătrat viteză, Biscuţii zburători, Maidanezul Imperial, Regele și Regina HamFest și multe alte concursuri de aptitudini, de frumusețe și de personalitate.

Cel mai bun prieten merită răsplătit! La HamFest aveți de unde alege răsfățul preferat pentru el. A zis cineva „Hai la joacă”?!

Intrarea la eveniment – doar 1 ron!
Accesul la eveniment se realizează pietonal și cu biciclete.