Bucuresti

Hard Rock Cafe lansează un nou meniu vegetarian

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 3 ani si 9 ore
Vizualizari
489

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Hard Rock Cafe lansează un nou meniu vegetarian

Pentru al treilea an consecutiv, Hard Rock Cafe București anunță că va sărbători luna mondială a vegetarianismului cu un meniu special, așa că în octombrie sunteți așteptați cu o varietate de preparate fără carne. Printre “vedetele” meniului se numără quesadilla cu humus copt sau burgerul cu cartofi dulci și fasole neagră.

Ne dorim să oferim clienților preparate delicioase, iar succesul meniului vegetarian de anul trecut ne-a determinat să venim și anul acesta cu propuneri pentru toate gusturile.” spune Anibal Fernandez, vicepreședinte la Hard Rock International.

Meniul are la bază reinterpretări ale unor preparate clasice din bucătăria americană și se adresează atât celor ce au adoptat un stil de viată vegetarian, cât și celor interesați să experimenteze combinații noi și să descopere arome inedite. În plus, multe din felurile de mâncare incluse în acest meniu pot fi adaptate, la cerere, pentru a corespunde și principiilor alimentației vegane.
Meniul complet include:

  • TACOS DIN CARTOFI DULCI ȘI FASOLE NEAGRĂ - tortilla de porumb umplută cu boabe condimentate de fasole neagră, cartofi dulci copți, varză, guacamole picant, brânză Romano și sos Sriracha cu chilli.
  • RULOU CU RATATOUILLE - Ratatouille de legume la grătar, acoperit cu sos de maioneză Sriracha, ulei de măsline și salată rucolă, într-o lipie de făină. Servit cu salată.
  • SALATĂ DE QUINOA ȘI VARZĂ DE BRUXELLES - mix de rucola proaspătă, quinoa, pico de gallo și varză de Bruxelles sote. Se servește cu brânză Feta, merișoare uscate, nuci picante și dressing cu lămâie verde și usturoi.
  • QUESADILLA CU HUMUS COPT - tortilla umplută cu maioneză Sriracha, humus verde, spanac sotat, roșii uscate la soare, măsline Kalamata și sos Sriracha picant.
  • BURGER CU SPANAC, CARTOFI ȘI NĂUT - burger făcut în casă din cartofi, spanac, ardei iute, coriandru, năut și condimente, acoperit cu rucola, roșii, castraveți și sos de iaurt condimentat.

Noile opțiuni din meniu celebrează luna mondială dedicată vegetarianismului, ce își propune să scoată în evidență beneficiile unei diete fără carne. Uniunea Internațională a Vegetarienilor încurajează popularizarea și experimentarea stilului de viață vegetarian peste tot în lume.

Meniul va fi disponibil până pe 12 noiembrie.Vă invităm să încercați noile produse la Hard Rock Cafe București sau să vizitați site-ul www.hardrock.com/bucharest pentru mai multe detalii.