Bucuresti

HART Human Resource Consulting

HART Human Resource Consulting

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Bulevardul Marasti, nr. 2 A, et. 3
Telefon
0213105457
Fax
0213107476
Web
www.hart.ro
Social links
Categorie
Consultanta in afaceri
Modificat
acum 1 an si 1 saptamana
Vizualizari
1795

Voteaza & Distribuie

Descriere

HART Human Resource Consulting Bucuresti

Inca din 2006, transformam in succes potentialul din organizatii, contribuind la cresterea oamenilor si la dezvoltarea leaderilor.

In business sunt doua aspecte fundamentale, oamenii si banii. Oamenii la toate nivelurile organizatiei, dar mai ales la varful acesteia, sunt cei care au impactul cel mai direct in profitabilitate. Ne pricepem la oameni. Si, de peste o decada, oferim pietei din Romania instrumentele si metodologiile cele mai renumite la nivel international, cu impact direct si pozitiv in business, adaptate cu responsabilitate la cultura locala. Ne angajam sa ne ajutam clientii sa isi dezvolte liderii si oamenii, pentru a contribui impreuna la o comunitate sociala mai buna.

Scopul nostru este sa devenim prima optiune a partenerilor nostri in a optimiza procesul de selectie, in a implementa instrumente de assessment si solutii pragmatice in zona de talent management si leadership development.

Echipa noastra este formata din profesionisti specializati in psihologie si comportament organizational, cu o experienta de peste 12 ani in talent management, assessment si leadership development.