Bucuresti

Hazard

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 8 luni si 2 zile
Apartine de
Teatrul National de Opereta 'Ion Dacian' Bucuresti
Vizualizari
509

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Hazard este un recital de magie oferit de Andrei Teaşcă, într-un spectacol extraordinar acompaniat live de orchestra Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”. Publicul are pentru prima dată ocazia să descopere un concept inedit de spectacol în care arta magiei şi cea lirică se întâlnesc într-o simbioză perfectă, creând, prin mister, o atmosferă de poveste.

Firul poveştii este dat de drumul iniţiatic al personajului masculin, un El care şi-a pierdut răbdarea, puterea şi speranţa. Furat din lumea reală de un spiriduş, se trezeşte într-un tărâm de vis, atemporal şi idilic în care ielele, reprezentate fiecare de către o artă îl ademenesc şi încearcă să îl înlănţuie şi să-l prindă definitiv în jocul lor. Este sedus rând pe rând de pictură, teatru, dans, sculptura, muzică, literatura şi film, dar reuşeşte de fiecare dată să se desprindă din mrejele ademenitoare rămânând fidel vechiului EU şi unei libertăţi utopice.

Singura artă care reuşeşte să-l subjuge, să-l farmece şi să-l transforme este cea de-a opta artă – Arta Magiei – născută cu puteri însutite din înlănţuirea tuturor celorlalte.

Brusc, tărâmul de basm dispare şi visul se risipeşte în lumina zilei, El se trezeşte bătrân, dar înţelept, puternic, frumos şi împăcat cu Sine.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: spectacole