Bucuresti

Help Net 71

Help Net 71

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 6, Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 19 (Cora Lujerului)
Telefon
0746333871
Web
http://www.helpnet.ro/
Categorie
Farmacii
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Apartine de
Cora Hypermarket Lujerului
Vizualizari
453

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fondate in anul 1998, Farmaciile Help Net reprezinta astazi unul dintre cele mai puternice lanturi nationale de farmacii, retea in continua extindere, ce numara in prezent peste 145 de unitati, in cele mai importante orase ale tarii.

Sloganul “Farmacia unde te simti bine” reprezinta de fapt o promisiune ce inglobeaza valorile si viziunea companiei noastre, dedicate starii de bine a pacientilor nostri carora le oferim zi de zi servicii farmaceutice la cele mai inalte standarde si o experienta pozitiva, bazata pe empatie si incredere. Pacientul a fost intotdeauna in centrul preocuparilor noastre, de aceea calitatea serviciului, tratamentul special si experienta unica pe care le asiguram la intrarea in farmacie sunt principalele noastre atuuri.

Mai mult, am ales sa fim zi de zi aproape de pacientii nostri, ne-am luat angajamentul sa fim parte din viata comunitatii si am facut acest lucru implicandu-ne activ in campanii cu o componenta sociala puternica. Am identificat probleme, am facililitat accesul gratuit la informatie prin sfaturile specialistilor nostri si am oferit posibilitatea pacientilor de a face cele mai bune alegeri pentru o viata sanatoasa.

Succesul campaniilor noastre de educare ne dovedeste ca rolul nostru merge dincolo de simpla furnizare a unor produse de stricta necesitate: oamenii au nevoie de cineva care sa-i sfatuiasca si sa-i indrume, sa le ofere informatii relevante pe teme mai putin discutate sau de interes si sa fie alaturi de ei in incercarea de a-si rezolva aceste probleme.

Sursa informatii: www.helpnet.ro