Bucuresti

Hieroglife descifrate

Hieroglife descifrate

Detalii

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
1354

Voteaza & Distribuie

Descriere

Am cam inceput sa ma satur deja de divortul dintre mama mea si sotul ei. Nici nu ajung bine acasa, de la munca si mama deja ma suna repede, sa imi spuna ca are nevoie de ajutor cu cateva hartii. Are nevoie urgenta, cat mai repede posibil de traduceri legalizate, pentru cateva acte, ale firmei, habar nu am, stie doar sa ceara ajutorul, in rest este foarte secretoasa. Ca de obicei mama stie doar in ultimul minut, in ultimul moment sa imi spuna ceva, de treburile importante.
Am vorbit cu mama si i-am spus ca daca are nevoie rapida de traduceri legalizate, nu avem timp de pierdut si trebuie sa apelam la cei mai buni, mai precis la academia de traduceri. Fara doar si poate, acestia sunt cei mai buni. Academia de Traduceri reprezintă Echipa Traducatorilor Specializati, si nu un birou sau agentie de traduceri obisnuita. Este prima companie din România care are Departamente Lingvistice pentru fiecare limba, dar si Departamente Specializate pentru fiecare domeniu de activitate. Ofera traduceri, chiar si in cele mai cautate domenii: traduceri tehnice, traduceri medicale, traduceri juridice, traduceri economice si financiare, traduceri website, traduceri marketing și PR. Acestia asigura rapida, inclusiv prin curierat national sau international.
Sper doar ca mama, sa aiba toate hartiile in regula, si sa nu apara niciun fel de probleme. Insa am incredere ca cei de la academia de traduceri, imi vor semnala imediat orice eroare. Am apelat pana acum de foarte multe ori la academia de traduceri, deoarece sunt cei mai buni. Au oameni cu ani multi de experienta, lucreaza mereu atent, curat si rapid. Sunt mereu punctuali si nu intarzie niciodata, lucreaza cu dedicatie si acorda o atentie deosebita fiecarui client in parte, fie ca este persoana fizica sau juridica.
Chiar daca sunt ocupata, o sa vorbesc in fiecare zi cu mama, ca sa vad ce a rezolvat. Cu toate ca nu stiu de ce, dar trebuie sa echivaleze si cateva acte de studii, de cand a studiat 2 ani in Emiratele arabe. Intre timp stiu ca i-am recomandat pe cei mai buni, si ar trebui sa termine repede treaba, si asta chiar la un pret accesibil, pentru ca stiu, ca mama se uita foarte atent la raportul calitate/pret, si nu ar plati un cent in plus.