Bucuresti

High Class Beauty Studio

Centrul de estetica si remodelare corporala - High Class Beauty Studio

Detalii salon infrumusetare

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Strada Dristorului, nr. 5, bl. A 20
Telefon
0733822020
Web
www.originalbeauty.ro
Social links
Categorie
Saloane infrumusetare
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
646

Voteaza & Distribuie

Prezentare salon infrumusetare

High Class Beauty Studio Bucuresti

Situat in zona bulevardul Decebal, usor accesibil atat persoanelor care circula cu transportul in comun cat si conducatorilor auto, High Class Beauty Studio a devenit rapid un reper pentru persoanele in cautarea unui refugiu relaxant din trepidantul ritm cotidian.
Odata intrati in salonul nostru, veti deveni o parte din lumea High Class, o lume moderna, eleganta si in acelasi timp avangardista. Filosofia noastra este una bazata exclusiv pe intelegerea importantei aspectului estetic si nu da nicio sansa compromisului privind standardele serviciilor oferite.

De luni pana sambata, intre orele 10-20, la High Class Beauty Studio poti beneficia de calitate exceptionala si rezultate garantate pentru urmatoarele servicii:
TRATAMENTE PENTRU SLABIRE ce cuprind: cavitatie - liposuctie virtuala, radiofrecventa multipolara, mezoterapie corporala, ultrasunete si crio shock si masaj de drenaj limfatic. In urma unei atente diagnosticari, specialistii vor crea pachete personalizate.
TRATAMENTE ANTICELULITA ce cuprind: LipoLaser, mezoterapie, vacuum, masaj anticelulitc, impachetari in termocuverta, electrostimulare precum si pachete personalizate in functie de tipul de celulita.
TRATAMENTE FACIALE ANTIRID ce cuprind : mezoterapie faciala (fara ace), microdermoabraziune (lifting), masaj facial si si pachete personalizate antirid, antiacnee, anticuperoza si de depigmentare.
RITUALURI SPA de RELAXARE si ANTISTRES care combina masajul de relaxare, aromaterapia si muzica de relaxare cu tratamentele faciale si corporale menite sa va aduca starea de echilibru interior si exterior de care aveti nevoie.

Orar salon infrumusetare

Luni - Sambata: 10:00 - 20:00