Bucuresti

History a susținut un concert memorabil la București

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 ani si 3 saptamani
Vizualizari
212

Voteaza & Distribuie

Descriere

History a susținut un concert memorabil la București
History, considerată de critica muzicală dar și de fani, formația cu cea mai rapidă ascensiune în genul k-pop, a luat naștere în 2013, fiind primul „male idol group” din Korea. Formația îi are în componență pe: Kyungil, Dokyun, Sihyoung, Jaeho și Yijeong. Muzica celor cinci se bucură o largă apreciere atât în ţara natală cât şi în Europa, iar în România interesul fanilor a fost atât de mare încât la doar 5 minute de la punerea în vânzare a biletelor, două categorii au fost sold-out, o premieră pentru concertele care au avut loc până acum în România.
În fața unei săli pline și a unui public nerăbdător pentru prima întâlnire cu îndrăgita formație coreeană, History a susținut un concert memorabil în care muzica și dansul au entuziasmat sutele de tineri prezenți la Palatul Copiilor. Vizibil încântați de primire, membrii formației au interacționat cu publicul, punctul culminant fiind atins atunci când unul dintre membrii formației a coborât în sală și a cântat alături de fani, așezat pe un scaun din sală. Spre finalul concertului, unul dintre membrii formației a primit pe scenă un tort aniversar din partea fan-clubului History din România cu ocazia aniversării zilei de naștere. Tot atunci a fost proiectat un video special creat de fan-club, cu mesaje video din partea fanilor care i-au surprins foarte plăcut pe membrii formației. Încântați de primire și de atmosfera specială, History a promis că va reveni cât de curînd în România pentru un nou concert electrizant.

Organizatori: Kompas Events, în parteneriat cu Mall 4 Art și Centrul de Studii Româno - Coreene (CSRK)

Parteneri media: Music Chanel

Mai multe informaţii despre acest eveniment dar şi despre alte concerte găsiţi pe: www.kompasevents.ro şi www.facebook.com/kompasevents

Link videoclip trupă: https://youtu.be/Sa7QfiKGvfk

Link mesaj video către fanii din România și turneul european: https://youtu.be/uxVKXcBGocw