Bucuresti

Hotel Carpati

Hotelul Carpati Bucuresti

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Matei Millo, nr. 16
Telefon
0213150140
Fax
0213121857
Web
www.hotelcarpatibucuresti.ro
Categorie
Hoteluri
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
1570

Voteaza & Distribuie

Descriere

Hotel Carpati Bucuresti - a beneficiat de un vast program de investitii in perioada 1997-1998 care s-a concretizat in lucrari de igienizare, reparatii, inlocuiri instalatii de apa, sanitare, electrice, centrala termica proprie moderna, centrala telefonica, televizoare si frigidere, lucrari de amenajare si decorare interioara.

De asemenea, in anul 2001 s-au realizat investitii semnificative cu sprijinul fondurilor Phare, materializate in dotarea cu mobilier modern a spatiilor de cazare, aparate de climatizare, amenajarea deosebita a holului de la parter etc., astfel incat este de remarcat aspectul luminos, curat si placut al hotelului "Carpati".

Hotelul a reusit sa se impuna pe piata ofertei turistice printr-un bun renume in ceea ce priveste igienizarea si curatenia deosebita, zona linistita din vecinatatea parcului Cismigiu, politetea si discretia personalului si practicarea unor tarife accesibile. Prin preturile practicate, oferta serviciilor noastre turistice se adreseaza in special categoriei medii a populatiei tarii, oamenilor de afaceri provenind din mediul I.M.M.-urilor, turistilor straini.Orar

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Filtre

Numar stele: o stea
Facilitati: Internet, Mic dejun