Bucuresti

Hotel Scala

Hotel Scala

Detalii hotel

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Strada C. A. Rosetti, nr. 19
Telefon
0311041111, 0311041113
Fax
0318146148
Web
http://www.hotelscalabucuresti.ro
Categorie
Hoteluri
Modificat
acum 5 ani si 2 saptamani
Vizualizari
940

Voteaza & Distribuie

Prezentare hotel

Hotel Scala Bucuresti

Gandit pentru a satisface si cele mai exigente asteptari, Hotelul Scala este o destinatie de referinta pentru toti iubitorii conceptului confort boutique.
Hotelul Scala este mai mult decat un loc destinat odihnei, este o incursiune fascinanta intr-o lume a rafinamentului care tinde spre perfectiune.
Aici veti gasi o atmosfera distinsa, cordiala, la care se adauga acea "art de vivre", care face ca luxul sa rimeze cu relaxarea.
In cele 10 camere si un apartament, totul este conceput ca o simfonie a confortului modern si a clasicului invincibil, pentru a darui o experienta memorabila, mereu repetabila.
Amplasat in inima metropolei, aproape de toate punctele de interes major ale Bucurestiului, la doar 20 de metri de Bulevardul Magheru, Hotelul Scala este locatia ideala, oricare ar fi scopul sederii dumneavoastre in capitala.
Hotelul Scala este privilegiat nu doar pentru locatia centrala, dar si pentru onoarea de a se afla intr-o cladire istorica, una dintre lucrarile de referinta ale celebrului arhitect Gh. Simotta.
Evenimentele, conferintele si intalnirile business, dar si vacantele dumneavoastra, vor purta amprenta profesionalismului unei echipe de elita si a unei atmosfere distinse, caracteristice conceptului Confort Boutique, atat de apreciat in intreaga lume.
Scala Hotel, si traiti experienta unui hotel de lux.

Orar hotel

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00