Bucuresti

Hotelul Copiilor

Hotelul Copiilor

Detalii eveniment

Telefon
0755850446
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 1 luna si 2 zile
Apartine de
Hotelul Class
Vizualizari
469

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 1 iunie 201510:00-16:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Rotaract Club Bucuresti va invita la Hotelul Copiilor, un eveniment caritabil pentru copii, ce va avea loc pe data de 1 Iunie, la Hotel Class din Bucuresti. Copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 10 ani vor avea parte de o zi dedicata in exclusivitate lor in care vor putea participa la ateliere si cercuri educationale, precum si la un program scenic. Fondurile stranse vor fi donate Spitalului Clinic de Copii din Brasov sub forma unui aparat de ventilatie.

Hotelul Copiilor este un proiect initiat din dorinta de a le oferi copiilor oportunitatea de a sarbatori Ziua Internationala a Copilului intr-un cadru informal si distractiv. Activitatile desfasurate vor fi creative si le vor stimula participantilor dorinta de a invata cum sa confectioneze diverse obiecte cu propriile maini: planse cu nisip colorat, marionete din pungi de hartie, animalute din fetru si chiar constructii cu piese Lego.
Facilitarea asimilarii unor cunostiinte de baza in domenii precum educatia rutiera, prim-ajutor si educatia orala este asigurata printr-o serie de cercuri educationale sustinute de Politia Rutiera, Serviciul de Salvare Bucuresti si SolaDent.

Aceste ateliere si cercuri de educatie vor avea fiecare o durata medie de 25-30 de minute si se vor desfasura in paralel cu un program scenic compus din dansuri, momente scenice interactive, spectacol de emotii si un recital sustinut de Dalma Kovacs.

Dalma a facut parte din echipa Divertis, a participat la Eurovision, Vocea Romaniei si in emisiunea Te cunosc de undeva. In cele mai recente proiecte, talentata artista este vocea personajului Elsa din filmul animat “Regatul de Gheata” (Frozen), o productie Walt Disney.

Accesul la eveniment se va face pe baza unor pachete de participare: Kinder (35 Ron), Prichindel (55 Ron) si Junior (75 Ron). Fiecare pachet contine accesul la programul scenic si la toate cercurile educationale, numarul de ateliere fiind cel care variaza: Kinder – acces 1 atelier, Prichindel – acces 2 ateliere, Junior – acces 3 ateliere. Pretul standard pentru un atelier este de 25 de Ron.

Acest eveniment este unul caritabil, asadar fondurile colectate vor fi redirectionate catre Spitalul Clinic de Copii din Brasov sub forma unui aparat de ventilatie esential in tratamentului nou-nascutiilor cu probleme respiratorii. Hotelul Copiilor este primul eveniment dintr-o initiativa mai ampla care isi propune strangerea fondurilor necesare achizitionarii acestui aparat, si anume 32.000 Euro.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: spectacole