Bucuresti

Hyperclinica Medlife Favorit

Hyperclinica Medlife Favorit

Detalii

Adresa
Bucuresti, Bulevardul Drumul Taberei, nr. 24
Telefon
0219646, 0214402787
Fax
0214402761
Web
https://www.medlife.ro/hyperclinica-medlife-favorit
Categorie
Centre medicale - Policlinici
Modificat
acum 4 ani si 4 luni
Vizualizari
4215

Voteaza & Distribuie

Descriere

Hyperclinica Medlife Favorit Bucuresti

MedLife este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, in conditii impecabile de siguranta si confort.

Ne-am dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul medical. Sanatatea este profesia si pasiunea noastra, iar obiectivul nostru este sa imbunatatim calitatea vietii fiecarui pacient care ne trece pragul. Accesul la serviciile noastre este facilitat de sistemul integrat pe care il aplicam: ambulatoriu, spital, laborator de analize, farmacie, imagistica, abonamente corporate.

In beneficiul dumneavoastra aducem experienta celor 15 ani de activitate pe piata serviciilor medicale private din Romania. Ne angajam sa oferim servicii unice prin profesionalismul, grija si responsabilitatea personalului nostru medical, prin echipamentele si facilitatile ultramoderne pe care le punem zilnic la dispozitia fiecaruia.

Ne bucuram de recunoasterea internationala a calitatii serviciilor noastre, prin sustinerea pe care o avem din partea International Finance Corporation - divizia de consultanta financiara a Grupului Bancii Mondiale, precum si a Societe Generale, care au ales sa ne sprijine, devenind actionari MedLife.

Orar

Luni - Vineri: 7:00 - 21:00
Sambata: 7:00 - 15:00

Filtre

Program extra: Sambata